Стаж в сервиз в Стара Загора

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Стаж в сервиз в Стара Загора

Мнениеот vointex » Вто 01 май 2007 11:38

Понеже това лято вече завършвам ТУ Варна със специалност Транспортна Техника и Технологии ми искат един месец стаж в някой фирмен сервиз( примерно на VW, Citroen, Ford и т.н.) Дотук всичко е супер, но понеже аз не искам да стоя и минута във Варна след като завърша реших, че ще е по добре за мен да си намеря стаж в Стара Загора. Въпросът ми е ако някой колега знае къде вземат стажанти ( ако въобще някъде вземат) или да ми даде някакъв друг съвет ще бъда много благодарен. :roll:

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Вто 01 май 2007 11:47

Отиваш и питаш по сервизите. Въпроса е само да ти дадат бележка за изкаран стаж с печата на фирмата.
Никой няма да се занимава с тебе да те държи 1 месец в сервиза, щото по закон май трява и да ти плаща за това време...

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Вто 01 май 2007 11:57

Въпроса със заплащането не е проблем. Не искам да да ми бъде заплащан труда за този месец стаж. Но все пак искам да си изкарам стажа като науча още нещо в сервиза, защото все пак практичните занятия не са достатъчни в университета, а не само да си взема бележка. :077:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Вто 01 май 2007 12:14

vointex написа:Въпроса със заплащането не е проблем. Не искам да да ми бъде заплащан труда за този месец стаж. Но все пак искам да си изкарам стажа като науча още нещо в сервиза, защото все пак практичните занятия не са достатъчни в университета, а не само да си взема бележка. :077:

Ехх, жалко ако ти се оставаше във Варна щях да ти намеря постоянна работа :roll: в сервиз ! Бтв , аз съм 3 курс в ТУ- Варна, същата специалност сигурно се знаем :lol:

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Вто 01 май 2007 12:18

Мерси все пак колега! Ако бях решил да оставам във Варна и аз имах решение на проблема, но уви не ми се задържа там.

P.S. Няма начин да не се знаем. Все пак до 3-ти курс групите се стопяват. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Вто 01 май 2007 14:21

братле вариантите са доста .. така че идваш си тука и на някой среща като се съберем ще те понасочим все ще изкочи някое зайче от някъде и ще се уредиш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”