баце, ти си истрещел!!!
филма е як, ама ..................
Мега ултра брутален филм :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Як е Кил Бил, Изкуплението Шоушенк, тоя тука е МЕТЛА от галактически клас ....не става въпрос за някакъв уникален сценарий нито за някаква специална актъорска игра ....... уникална изработка в стил комедийно ушу, обаче връща към олд скуулa
яко меле, скачане по 50 метра ...... чист източен фолклор, направен модерно, не се сещам друг филм от последната декада да го е направил по добре 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
за тоя филм се иска малко по различен поглед...не може всеки го разбра...аз лично съм го гледал над 10 пъти целия и отделни сцени безброй пъти...грабна ме с комедийното представяне на иначе изключително качествените битки...просто в началото като видиш носача и шивача кви са побойници и моеш се омагьосаш завинаги
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
момчета, у imbd-то пише, че 2008ма трябва да излезе втора част на таз лудница!
аз лично нямам търпение...
http://www.imdb.com/name/nm0159507/
аз лично нямам търпение...
http://www.imdb.com/name/nm0159507/
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Аз по принцип много се кефя на качествени китайски филми, ама този е наистина НЕЧОВЕШКИ як....гледал съм го вече 7-8 пъти сигурно през последните две години, и всеки път откривам нови неща които преди са ми убягнали - примерно преди да убият първия майстор /хамалина/ със струни или каквото там беше във сянката се вижда как една котка дава фира, и това го виждам на н-тото гледане....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”