Paypal вече поддържат и БГ :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Paypal вече поддържат и БГ :)
Мисля, че вече много-много по-лесно ще можем да си пазаруваме през нет-а, особенно през ebay 

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Paypal вече поддържат и БГ :)
musura написа:Мисля, че вече много-много по-лесно ще можем да си пазаруваме през нет-а, особенно през ebay
Хубаво, е че споделяш

Ако може и по-подробно инфо да даде някой

Дано само шипинга от USA или Западна Европа не излиза майка си и баща си, щото иначе за по-едро габаритни неща пак ще гледаме тъжно.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Paypal вече поддържат и БГ :)
niikoo_1 написа:Дано само шипинга от USA или Западна Европа не излиза майка си и баща си, щото иначе за по-едро габаритни неща пак ще гледаме тъжно.
Ами шипинга си е стандартен, той надали се е променил. За мен по-интересното е доста по-лесния достъп до европейските ebay-и

- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ebay.de
раздел motorrad - там какви неща изпадат не е истина от година и половина плакна очи непрестанно.
То не са валове, джанти, колектори, чипове, окачвания
и т.н
Аз исках да си купя окачване от щатите и да го изпратя до тук, ама се отказах, заради шипинга, от Западна европа до тук май няма да е толкова скъпо, някой да сподели, че това е доста важно.
раздел motorrad - там какви неща изпадат не е истина от година и половина плакна очи непрестанно.
То не са валове, джанти, колектори, чипове, окачвания

Аз исках да си купя окачване от щатите и да го изпратя до тук, ама се отказах, заради шипинга, от Западна европа до тук май няма да е толкова скъпо, някой да сподели, че това е доста важно.

- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
niikoo_1 написа:...от Западна европа до тук май няма да е толкова скъпо, някой да сподели, че това е доста важно.
колега, аз ползвам DPD (http://www.dpd.net) за пратки от Германия (Вупертал) до Пловдив.
условията им са следните:
delivery time: 3-5 days
freight: 20 Euro per parcel (31,5 kg)
dimension: max. ca. 126 kg (4 parcels)
Term of delivery: DDU (delivered duty unpaid)
п.п. имат договор с немската фирма-партньор и е възможно тези тарифи да са преференциални.
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво че ни допускат вече - това 99% е щото сме в ЕС и няма как да ни игнорират. А поначало го правеха, щото сигурно е имало масово опити за измама и какво да се тормозят само...
Някои от коментиращите мисля, че бъркат понятията paypal, шипинг и пратки. Paypal е система за микроплащания, доставката на стоките си е отделна работа, която става по други начини. Хубавото на paypal е, че може да получаваш малки суми без отежняващи такси (примерно при алтернативата да се плаща с кредитни карти отиват поне 3-5$ за едно плащане).
Някои от коментиращите мисля, че бъркат понятията paypal, шипинг и пратки. Paypal е система за микроплащания, доставката на стоките си е отделна работа, която става по други начини. Хубавото на paypal е, че може да получаваш малки суми без отежняващи такси (примерно при алтернативата да се плаща с кредитни карти отиват поне 3-5$ за едно плащане).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”