"Вода" - Браво Ели, браво Стунджи

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Нед 13 май 2007 13:40

Че 5-то място си е успех. Не знам как са другите песни, но нашата не ми хареса много. А и като сравня с миналогодишни победители (Руслана, Елена Папаризу)... ами извинявайте, ама определено не сме на това ниво, така че топ 5 си е екстра. Това го казвам без да съм слушал останалите песни тая година, може и другите да не струват, не знам...

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Нед 13 май 2007 14:26

chefito написа:
da6o_amvr написа:Песента,която спечели беше уникално тъпа,а изпълнителят очевадно беше злеподдържан травестит.Наште бяха №1

:да: :да: :да: :да: :да: :да:

Бог дал, бог взел. На някой взема външност, на други акъл. Какво е дал – също се вижда.

Сърбия не веднъж ни е подливала вода. За справка – историята. Някой политици и политолози правеха твърде смели предположения, че национализмът в Европа постепенно замира. Гласуването показа точно обратното – тресе ни здрав национализъм, особено нас на Балканите :lol:. А и повечето от мненията в тази тема потвърждават този факт.

Иначе сръбската песен в изпълнение на младата Мария Шерифович си беше потенциален хит:
- изключителна, лесно запяваща се мелодия – съчетано с баладичния стил, това е класика в жанра в подобен род конкурси и обикновено е 50% от успеха;
- отличен аранжимент – песента звучи едновременно нежно и мащабно;
- много добро вокално изпълнение – въпреки че Мария има хубав глас, имах чувството, че на моменти не и достигаше мощ за тази мащабно звучаща балада, но хоровите беквокали успешно компенсираха този недостатък.

Ако трябва обаче, да разгледаждаме нещата като краен продукт, то българският беше по-добър. Най-после показваме качествен и по-важното, конкурентноспособен продукт на международна сцена:
- песента беше рекламирана добре в медиите (вкл. и международни);
- ефектен видеоклип;
- перфектен аранжимент – от една страна изключително добро съчетание на родните традиционни ритми с модерното техно-денс звучене в един експлозивен ритъм, и от друга страна сложен за сценично изпълнение поради динамиката и съчетанието вокали-ударни;
- много добри вокали, в които си пролича школувания глас на Елица;
- отлично сценично присъствие.

Няма да е честно, ако не се спомене и продуцентът на учасието в Евровизия – БНТ.

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Нед 13 май 2007 21:51

Veso101 написа:Страшно много ме е яд.
Защо седях да го гледам.
Никой не гласува обективно а за комшиите.
Супер глупав конкурс излезе това.

Хубавите песни не бяха оценени.. :?
А мястото което заслужавахме беше поне 3то.., да не кажа 2ро... :evil: :evil:
Ако ги нямаше тия съседски гласувания, резултата щеше да е съвсем друг...
Поне ни остана утехата, че ще сме направо класирани за полуфинала, другата година... :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”