Дали ще мога?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Дали ще мога?
Да си продам колата на части............Всмисъл някой знае ли как стоят нещата, примерно да дам за части на някой цяло Фолксваген Поло, със ключовете...........и колко мога да му взема?........ обаче става въпрос без документи..........
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:47, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Мой приятел си продаде така една сиера 2.3Д комби - стара като баба ми, за повече от 2000 лв, като преди това повече от 500-600 лева никой не му даваше. Минусите са, че 1-во ще ти трябва доста време - на него му отне около година, 2-ро трябва да имаш къде да я държиш - най-добре при приятел с оборотен сервиз, че да се въртят повечко хора там ...
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:Чак толкова ли е зле положението с лелята бе Шампионе?
Недей да предприемаш такива отчаяни мерки, винаги има начин, търпение и мислене му е майката (и малко акъл, ама навреме).
Много е зле........не ми се говори, цигания е голяма........те поне и някакви жилища делят......та аз не намесвам между шамарите.................. и си мисля по някакъв начин да се отърва от колата..........не може ли някой да ми открадне колата и да ми даде пари за това.

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:46, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”