Колеги ПОМОЩ ! Значи става въпрос за фото клипа,братото днес има бал и аз уж да снимам ама то се разсейва човек ..знаете как е по баловете и изтрих снимките от апарата ! СЛед това не съм направил нито една снимка,четох че става с една програмка Get Data Back , горе долу ми е ясно как става с нея но не ми вижда апаратчето като я отворя,снимките са били на картата на апарата.
Значи като включа апарата в пс-то през май компютър се вижда,но през програмата не !
Помогнете със съвет,какво да правя.
Има ли някъде фото,което се занимава с това да връща изтрити файлове ?
Или да се мъча сам с програмка ? Ако знете и някое денонщно ще ходя още тази вечер .. всичко се изтри тъкмо към края.. направо ми идва да се заровя...
Възвръщане на файлове ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
пробвай в някое фото, аз така направих преди година на морето. подобно нещо ми се случи и на мен. тогава случайно видях една реклама пред едно фото където пишеше възстановяване на изтрити снимки от цифрови фотоапарати. оставих фотоапарата там и след има няма и 15 мин. снимките бяха налице. незнам как и с какво но стана.
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Възвръщане на файлове ?
............
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 0:40, променено общо 1 път.
Напиши в Гугъл възстановяване на изтрити снимки и ще намериш.
Кофтито е че ще ти трябва кардриидър, иначе не разпознае фотоапарата като скачен хардуер.
Виж това открих -дано да свърши работа http://www.snapfiles.com/get/restoration.html
Кофтито е че ще ти трябва кардриидър, иначе не разпознае фотоапарата като скачен хардуер.
Виж това открих -дано да свърши работа http://www.snapfiles.com/get/restoration.html
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Възвръщане на файлове ?
Audi_RS* написа:Колеги ПОМОЩ ! ...
Колега, имаш ЛС!

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...............
Последна промяна от tyo на Вто 29 май 2007 0:37, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”