На 400 km на юг (по километраж) има едно село ... на един полуостров ... в Гърция ... слънце ... малката не излизаше от морето ... аз не спрях да пия бира ... колата се държа повече от прилично (благодарение наvaskoto1, SUMISTA и °niksi°
400 km, но на юг - една добра почивка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
400 km, но на юг - една добра почивка
Мда-а-а, за съжаление отново се убеждавам, че има и по-добри места за почивка от нашето черноморие.
На 400 km на юг (по километраж) има едно село ... на един полуостров ... в Гърция ... слънце ... малката не излизаше от морето ... аз не спрях да пия бира ... колата се държа повече от прилично (благодарение наvaskoto1, SUMISTA и °niksi°
) ... а и не бях сам
Hertz явно също има какво да сподели
, след като ме е снимал
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:Колега,как се стига до там???Колко ти излезе???
"Има седем варианта, другарю Професор.
Аз ще ти ги давам един по един,
да не припаднеш като миналия път"
Шкумбата
Цената на хотела няма да коментирам - офертата е от гръцки тур-оператор без надценка от никого по веригата
До там няма и 400 km (ние изминахме 840, но и на отиване, и на връщане, се отбихме в Сандански на по кафе,а и се размотахме из Солун). Така че, колко излиза зависи от разхода на машинката ти
Нашите митничари не се интересуват от нас, а гърците гледат лична карта и държат на зелена карта за колата. На мен, при застрахователя ми излезе около 60 лв. за годишна, но платих гражданската еднократно (а не на вноски като каското) + надбавка за зелената карта (мисля, че беше 45 лв. + 15 за "картона")
Така че, вади калкулатора и смятай ... но за мен си заслужава
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Edit
Последна промяна от klisurov на Пон 28 май 2007 14:25, променено общо 1 път.
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
Все пак след като пускаш хвалебствена тема е редно да напишеш и цената през целия сезон, ако не те притеснява. Сравни ли я с подобни оферти за Турция.
Ти директно с хотела или през туроператор направи резервацията. Как плати.
Хотела работи по системата All Inclusive и забелязах един много коварен капан - бара дава напитки до 22.00, а след това плащаш като поп. Досега толкова ранен час на приключване на безплатните напитки не бях срещал. Абе византийска работа.
Хотела работи по системата All Inclusive и забелязах един много коварен капан - бара дава напитки до 22.00, а след това плащаш като поп. Досега толкова ранен час на приключване на безплатните напитки не бях срещал. Абе византийска работа.
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:А цената на хотела?
klisurov написа:... Цената на хотела няма да коментирам - офертата е от гръцки тур-оператор без надценка от никого по веригата...
... е, не всичко написано го имаше, но гладни и жадни не сме останали ... а и цената си беше такаваThe Management написа:Thessaloniki, 06/03/2007
Dear Colleagues,
We would like to inform you for the below offers at the following hotel:
censured /Chanioti-Halkidiki
For the period of 01/05-31/05 ( incl.)- 18,00 euro per person in Double room- AI BASIS.
3rd Or 4th bed- 12.00 e- AI basis
Chd. 0-6- FREE
Chd. 6-12- 8.00 e –AI basis
2nd Chd. 2-12- 8.00 e- AI basis
HOTEL
censured
HANIOTI HALKIDIKI
WWW.censured HOTEL.GR email.censuredhome@otenet.gr
HEAD OFFICE:
THESSALONIKI OFFICE : FAX :
ALL INCLUSIVE PROGRAMME
BREAKFAST: 07.30 – 10.00
Buffet consisting of almost 20 kinds.
LUNCH: 13.00 – 15.00
Buffet consisting of almost 10 different salads and varied first and second dishes every day; consists of pork meat, veal, hamburger, chicken, turkey, fish, Greek traditional dishes, spaghetti with different sauces and fried potatoes, fruit and desserts. Furthermore, ecologic home-made desserts, kiwi marmalade and stewed fruit.
ICE-CREAM: 17.00 – 18.00
DINNER: 19.00 – 21.00
As in lunch
BAR: 10.00 – 22.00
Refreshers, orange juice, beer, ouzo, white and red wine, Metaxa, drip coffee and tea.
The Management
- klisurov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не хваля конкретният хотел, затова и промених поста си. Ако някой го интересува, има лични съобщения. Издирих сайт на BG тур-оператор, цените им са:KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Все пак след като пускаш хвалебствена тема е редно да напишеш и цената през целия сезон, ако не те притеснява.
Двойна стая
01.05 -31.05 01.10 -15.10 = 24.00 евро
01.06 -13.07 = 36.00 евро
14.07 -01.09 = 53.00 евро
02.09 -29.09 = 42.00 евро
Цените са в евро на човек на нощувка и са на база All inclusive
Минимум дни престой 7 (От събота до неделя)
По-горе съм писал.KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Ти директно с хотела или през туроператор направи резервацията. Как плати.
Бил съм в Кушадасъ. Там цените са по-ниски, но пък е по-далече и с кола не бих се дигнал.KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Сравни ли я с подобни оферти за Турция.![]()
Може, но не мисля, че нашенската е по-добраKOKO ГЕОРГИЕВ написа:Абе византийска работа.
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
Благодарско за конкретните тарифи. Най-важното е, че си прекарал добре и си доволен, а моите забележки са си за моята персона.
Пътуването към Кушадаси не е вече чак толкова тежко, един колега от форума на Ауди ходи съвсем наскоро чак до Мармарис, но не намира време да опише нещата. Даже лагер на задно колело сменявал.

Пътуването към Кушадаси не е вече чак толкова тежко, един колега от форума на Ауди ходи съвсем наскоро чак до Мармарис, но не намира време да опише нещата. Даже лагер на задно колело сменявал.
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 400 km, но на юг - една добра почивка
аз не спрях да пия бира ...
Грешка,там се пие ПЛУМАРИ
Грешка,там се пие ПЛУМАРИ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”