Ще гледаш да не го блъскаш, пък за краденето няма да ти го откраднат.
На работа в Обзор или в Несебър?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи, намерих си работа на Обзор в магазин за сребро. Относно другия въпрос за колата, нещата стават леко сложни:)
Нямам по принцип и аларма, а за да си сложа автокаско ми трябва и аларма.Междудругото като ще си слагам пък аларма ми се иска да си сложа и централно:)Та нещата се пооплетоха.
Ама горе - долу ще го направя по следния начин.
Преди да тръгна за морето може да си сложа аларма, пък аз и без това 2 седмици по - късно ще се прибирам че имам изпити и тогава като евентуално съм спечелил пари ще си сложа и централното и ще си направя и автокаското.До тогава на платен паркинг.
Мерси на колегите за подробната информация.
Нямам по принцип и аларма, а за да си сложа автокаско ми трябва и аларма.Междудругото като ще си слагам пък аларма ми се иска да си сложа и централно:)Та нещата се пооплетоха.
Ама горе - долу ще го направя по следния начин.
Преди да тръгна за морето може да си сложа аларма, пък аз и без това 2 седмици по - късно ще се прибирам че имам изпити и тогава като евентуално съм спечелил пари ще си сложа и централното и ще си направя и автокаското.До тогава на платен паркинг.
Мерси на колегите за подробната информация.
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mx3333 написа:Все още се намират отделни компании, дето правят каско и без аларма (за коли до 3-5 хил). Поначало аз не виждам смисъл да ти искат задължително някаква аларма, било то и най-скапаната ама да има.
Да бе тъпичко е, ама ще поразпитам напр. в Generali как е ситуацията.
Но аз така или иначе отдавна мисля да слагам аларма, само че все парите отиват за друго:)
- Thunder
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси на всички, включително и на човека с алармите, който ми излезе познат и ми сложи алармата без пари, само за централното му платих, че нямах и такова.А ще му давам парите за алармата като си дойда за изпита на 13-ти.
Така, сега е наред Автокаското, мисля да се застраховам в Generali, понеже там ми е гражданската и имало някаква отстъпка. Но и това ще стане на 13-ти. Чудя се дали ще може да стане за 1 ден, че трябва да се връщам на 13-ти вечерта.
Така, сега е наред Автокаското, мисля да се застраховам в Generali, понеже там ми е гражданската и имало някаква отстъпка. Но и това ще стане на 13-ти. Чудя се дали ще може да стане за 1 ден, че трябва да се връщам на 13-ти вечерта.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”