Питане към колегите от Пловдив

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
scruc
Автомобил:
Двигател:

Питане към колегите от Пловдив

Мнениеот scruc » Нед 03 юни 2007 14:09

Здравейте колеги питането ми може и дане е за тука но се надявам да ми помогнете.Въпросът е следният по служебен въпрос трябва да отида до 68-ма бригада и ме интересува как да стигна до нея от магистралата ,ще дойда откам София единственото което разбрах е , че е близо до Метро ама каде е Метро не знам :dontknow: .Благодаря предварително.

KENTAWAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KENTAWAR » Нед 03 юни 2007 15:10

Така значи като стигнеш до Шела и Хепи на магистрала Тракия хващаш отбивката за пловдив и караш само направо по табелите за Плд като влезнеш в града съм пробвал да ти направя карта Изображение
А иначе горе долу тва е пътя на 2-рия сфетофар завиваш наляво караш направо ще видиш един много висок хотел подминаваш го след 2 светофара ще си на кръговото на панаира на него минаваш напред и сле около 1-1,5 км стигаш до едно място където пътя се разделя направо и надясно към един мост над марица поемаш на дясно по моста като караш в едното платно че го ремонтират иначе след като минеш моста на светофара си в ляво. караш направо по главния път от ляво ще видиш Бриколаж подминаваш го на светофара пред неги си направо и следваш пътя който кривва в дясно като стигнеш другия светофар на който от дясно ти е мото пфое си направо и наляво едновременно като излезеш на голям булевард си вдясно на един светофар с десен сектор отсрееща има ШЕЛ след 1 км. в дясно търси МЕТРО и там вече питай къде е поделението.

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Нед 03 юни 2007 20:35

Много благодаря колега наистина информацията ще ми бъде много полезна жалко че ще съм там само за един два часа и то със служебната каляска иначе бирата е от мен :beer . Айде със здраве.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”