Дъжд!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Към 23:00 след дълго святкане бурята мина през Бургас, опитваше се да ме обърне с бусчето, но завивах на къде ме залюлее и работата вървеше, но когато се откачи чистачката и се чуваше и тракане като от град по тавана се скрих под един Шел, дадох 20лв за чистачки Бош(дано са истински) засега доволно чистят и бурята отмина, по пътя за вкъщи имаше паднали дървета и Тролейбусни жици, хвърчаха пожарни и линейки
... 

- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Във Варна - Евксиноград, валя пороен дъжд придружен с градушка. ?На снимката показвам колко големи бяха ледените късове(около големината на череша. Успях да навра колата под едно дръвче и в последния момент нахвърлях всевъзможни неща, които да я предпазят. Нямям никакви поражения.
Като видя градушка и настръхвам. През 2004 голямата градушка във Варна ми потроши Аудито (А4 1,8Т) - джамове, стопове, ламарини. Не искам и да си спомням на какво приличаше.

Като видя градушка и настръхвам. През 2004 голямата градушка във Варна ми потроши Аудито (А4 1,8Т) - джамове, стопове, ламарини. Не искам и да си спомням на какво приличаше.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”