поражение от бурята в Бургас през миналата седмица
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:
поражение от бурята в Бургас през миналата седмица
Последна промяна от vesellin на Вто 03 юли 2007 11:42, променено общо 1 път.
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъкмо се прибирахме от гонките,бяхме спрели за малко на Еко да полафим.Некъв ужас беше.Карам на всичката газ по околовръстното/чувам как нещо чука по тавана и каде ли не-викам си град в туй топло време не мое да е ма реших да са изнасям по бързо да не пострада много колата/ обаче колата тръгва надясно мамицата и-духаше яката се едно съм на диното в Проспиид.От блатото хвърчат оставени от рибарите-торбички,картони и кво ли не.И на моста беше мноо култово целия мост играе хоро,аз свършвам трета и закачам 4-та по него,а колата не иска да стои на пътя.Реших да улабя малко,без тфа имаше коли на трапезица на сфетофара секи са чуди на каде да хване,ама зад мене всеки бърза и натиска отзад,и няма как пак сичката газ нагоре по Струга.Завивам преди Космос по демокрация и званя на брат ми да маха колата ако е до дървета,и съответно бях намалил,пред мене кола и си лафим по тел-а с брата,в тоя момент колата пред мене бяга в дясно и аз си викам тоя па ко му стана и срещу мене един клон,ма бая клон по голям от колата-изсипа се точно пред сфетофара.Добре,че карах с 40-50 макс.А то и валят едни капки едри ,вятъра вдига един прахоляк,нищо не се вижда.
Последна промяна от oHua на Вто 03 юли 2007 16:37, променено общо 1 път.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имала си късмет,което е много добре радвам сеКим написа:Тези снимки са правени точно до насЗа щастие бях излязла с колата. Макар че, то и град валя, имаше един FIAT беше на малки кратерчета по ламарините, ама мойта е права и корава
Stefan написа:Дано да е нямало жертви
В буса е нямало хора, бил е паркиран вечерта, за другите не знам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”