ХАХАХАХА така не съм се смял не знам от кога,това да не е писано в техния стършел ? Голям майтап .. едно че вече блоковете ги реминтират,особено на су даже са с алуминиева дограма и изолация,друго къде ги видяха тия руски возила като е пълно с лимузини разни на комплексираните софианци и 3-то точно в студентски град се строи адски много,полигона срещу НСА вече е с 3 ако не и повече блока (как си взимат разрешенията не знам) .. голям смях
(Мале кво дълго изречение напрайх)
Бесен купон сред руини, или с други думи: Студентски град
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:napster написа:А тая снимка откъде са я избарали незнам ама изкараха студентките някви ГЕЙШИ и едва ли не всяка вечер се
Бе то тва май са танцйорките/и те са с консумация/ на Джим Бийм ,ама дали са студентки никой не може ти каже.
Съдейки по столчетата, май не е Джим Бийм... на мен отначало ми заприлича на Ориент 33, ама с тия столчета...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Просто студентски град е от 10-тина години с много различен облик. Познавам достатъчно хора от там и впечатленията ми са, че си има такива, за които живота там е купон и възможност за оставане в София или чрез намиране на работа или семейно обвързване. Има си студенти, които си изкарват следването нормално, като това не означава, че всяка вечер си лягат в 21 ч. и само за лекции и изпити си говорят. Познавам и такива, които изкараха стаж във Франция и получиха предложения за работа там или в представителства в България, а също и такива, които бяха на студентски бригади в Америка и Англия и на следващата година получиха предложение от работодателите отново да отидат. Просто някои са наясно, че са там, за да получат добро образование и диплома с която после не само да се хвалят.
Факт е обаче, че от известно време това не е познатия за мнозина Студентски град от 80-те и до средата на 90-те години. Действително учебните заведения в него са чуствително по-малко от тези посочени в статията. Създадени са много изкушения за студентите, но интересите са икономически и едва ли някой го е еня за качеството на кадрите, които завършват след взети по съмнителен тачин дипломи. Явно статията е пресилена и в известен смисъл неточна, но все пак показателна за живота там.
Това, което са писали napster и FaTDoG си е истина и аз не смятам, че любовта не трябва да се консумира
, но ако съседите искат да спят се получава
кнфликт на интереси
. Нощните практиически занятие явно е добре да преминават не толкова бурно, в следствие изключително възбуждащото въздействие на лекциите през деня
. А от друга страна е добре за здравето да се изразява душевното състояние, а не да се подтискат емоциите.

Факт е обаче, че от известно време това не е познатия за мнозина Студентски град от 80-те и до средата на 90-те години. Действително учебните заведения в него са чуствително по-малко от тези посочени в статията. Създадени са много изкушения за студентите, но интересите са икономически и едва ли някой го е еня за качеството на кадрите, които завършват след взети по съмнителен тачин дипломи. Явно статията е пресилена и в известен смисъл неточна, но все пак показателна за живота там.
Това, което са писали napster и FaTDoG си е истина и аз не смятам, че любовта не трябва да се консумира

Върни се в “ОФФ-Топик - други”