Ротвайлерче си търси дружки за разходка и игри

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Ротвайлерче си търси дружки за разходка и игри

Мнениеот kam_tod » Пет 06 юли 2007 7:28

Колеги,

Имам ротвайлерче на 2 месеца и 2 седмици. Ветеринарят не ми дава да го извеждам докато не мине и третата бебешка ваксина. Тя ще се постави на 12 юли и след инкубационен период от 10 дни ще мога вече да го извеждам, т.е. на 22 юли, тогава ще е на 3 месеца.

Въпроса ми е има ли някой в района на Мусагеница, Младостите или дружба, който да има такъв мъник, на приблизително тази възраст и да желае другарче за игри и разходки.

Поздрави.

Потребителски аватар
sin orel C20XE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sin orel C20XE » Пет 06 юли 2007 7:32

Е аз имам мъник,но е на 11 години и не ротвайлер,ако искаш пиши някой ден да се поразхдим,в Дружба съм!

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пет 06 юли 2007 7:43

Благодаря за предложението, колега, но той още е бебе и му трябва някой на неговата възраст, а не с неговите размери.

Поздрави.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 06 юли 2007 8:42

здрасти, аз имам ротвайлер на 9 месеца. малко съм далече ама не ме бърка. ако не те притеснява, че моя на тегло е към 35 кила и малко по-едър от твоя :lol: с удоволствие ще прескоча до дружба или където и да е да си поиграят. в никакъв случай няма да му посегне или нещо такова, той е още лапе и с всички кучета иска да си играе, дори мастиите като го заобиколят и му се зъбят той пак почва да скача да си играе с тях :D . все пак имай предвид, че няма от първия ден да почне твоя да търчи насам-насам, поне седмица ще мине докато се поотпусне навън, преди това колко има да го носиш на ръце не е истина.

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пет 06 юли 2007 19:02

pakumba -> Здрасти, колега.
Твоя роти може по характер още да си е тийнейджър, ама 35 кила срещу 12-13... то нема да е игра, ами ще е булдозер "Камацу" срещу Голф 2 ГТИ 16 волта... :lol:
Аз му търся горе-долу равностойна партия както по възраст (и психика), така и по килца. То 5 - 10 кила да кажем не са проблем, ама 20 - 22 килца много идват...
Иначе няма лошо да се видим, таман да ми дадеш някои свежи напътствия за кученцето. Пиши на Л.С. ако си съгласен.

Поздрави.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”