Колеги,
Имам ротвайлерче на 2 месеца и 2 седмици. Ветеринарят не ми дава да го извеждам докато не мине и третата бебешка ваксина. Тя ще се постави на 12 юли и след инкубационен период от 10 дни ще мога вече да го извеждам, т.е. на 22 юли, тогава ще е на 3 месеца.
Въпроса ми е има ли някой в района на Мусагеница, Младостите или дружба, който да има такъв мъник, на приблизително тази възраст и да желае другарче за игри и разходки.
Поздрави.
Ротвайлерче си търси дружки за разходка и игри
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здрасти, аз имам ротвайлер на 9 месеца. малко съм далече ама не ме бърка. ако не те притеснява, че моя на тегло е към 35 кила и малко по-едър от твоя
с удоволствие ще прескоча до дружба или където и да е да си поиграят. в никакъв случай няма да му посегне или нещо такова, той е още лапе и с всички кучета иска да си играе, дори мастиите като го заобиколят и му се зъбят той пак почва да скача да си играе с тях
. все пак имай предвид, че няма от първия ден да почне твоя да търчи насам-насам, поне седмица ще мине докато се поотпусне навън, преди това колко има да го носиш на ръце не е истина.

pakumba -> Здрасти, колега.
Твоя роти може по характер още да си е тийнейджър, ама 35 кила срещу 12-13... то нема да е игра, ами ще е булдозер "Камацу" срещу Голф 2 ГТИ 16 волта...
Аз му търся горе-долу равностойна партия както по възраст (и психика), така и по килца. То 5 - 10 кила да кажем не са проблем, ама 20 - 22 килца много идват...
Иначе няма лошо да се видим, таман да ми дадеш някои свежи напътствия за кученцето. Пиши на Л.С. ако си съгласен.
Поздрави.
Твоя роти може по характер още да си е тийнейджър, ама 35 кила срещу 12-13... то нема да е игра, ами ще е булдозер "Камацу" срещу Голф 2 ГТИ 16 волта...

Аз му търся горе-долу равностойна партия както по възраст (и психика), така и по килца. То 5 - 10 кила да кажем не са проблем, ама 20 - 22 килца много идват...
Иначе няма лошо да се видим, таман да ми дадеш някои свежи напътствия за кученцето. Пиши на Л.С. ако си съгласен.
Поздрави.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”