БТК-проблем--след 18 дена е РЕШЕН

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 04 юли 2007 22:22

брат и аз съм към тях па немам ядове звънкай там и тва е

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Сря 04 юли 2007 22:23

da__buzz написа:ААААА НЕ СЕ ОТКАЗВАМ.
ще мъча до дупка издържах 15 дена без нет ще издържа ако трябва още толкова ама нета си го искам :lol: :lol: :lol:
няма друг доставчик затова ме правят на луд

Надали ще ти го оправят нета. Те там Несебърските агенти се занимават, а те не са от най-дейните, а и ново трасе... надали ще ти опънат, на какъв пакет си, пробвай евентуално да смъкнеш скоростта, Успех в борбата....

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Сря 04 юли 2007 22:27

подръжката идва от бургас,незнам защо но е така.пакета е 2048 безкрай
абе здраве да е ще искам пък да видим,то може нещо да се е прее.ало в котията им ама като нямам и за там части да я сменя,зора е да доидат те да казат пък после ще му мисля :twisted:
аре лека от мен

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Чет 05 юли 2007 21:35

da__buzz написа:подръжката идва от бургас,незнам защо но е така.пакета е 2048 безкрай
абе здраве да е ще искам пък да видим,то може нещо да се е прее.ало в котията им ама като нямам и за там части да я сменя,зора е да доидат те да казат пък после ще му мисля :twisted:
аре лека от мен

Пич ако всичко ти е вързано като хората,вдигаш тел.и почваш да висиш там докато не ти оправят проблема.Аз така звънях.Същия проблем като тебе.5 дена без нет.Мацката ме пита туй вързано ли е онуй и накрая ми казва Ами не мога да ви помогна.... :shock Малиййй,като побеснях на 2 стотинки я направих.Точно след 5 мин.имах нет вече.Тъй че търси си правата.Клиент си.Можеш да ги спукаш !

Потребителски аватар
ruskia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ruskia » Чет 05 юли 2007 22:03

Не е съвсем така, защото ако линията е зле и не може да се оправи, не става работата и се отказваш. Ти си във Варна все пак, а той е в Слънчев Бряг... Прави разлика от гледна точка на инфраструктура.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 05 юли 2007 23:07

Мда интересно.
Служебно съм на 2048 безкрай .Понякога пропада нета/ напоследък много рядко / .Но съм забелязал нещо -когато ги набера за тормоз нета се появява преди да ми отговорят - много загадъчно. Че виждат номера от който звъня да, ама връзката с оправянето на нета не я вдявам

Потребителски аватар
Jogo_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jogo_1 » Пет 06 юли 2007 6:04

Два варианта грешно свързан сплитер и като вдигнеш слушалката ок, или ресваш модема но не чакаш достатъчно да се свърже отново а директно набираш хелпдеска:) Изключвай го за около 1 мин и след рес изчаквай пак толкоз и ако няма нет звънкай, хубаво е да ресваш рутери, суйчове абе всичко по мрежата.

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 06 юли 2007 8:04

Jogo_1 написа:Два варианта грешно свързан сплитер и като вдигнеш слушалката ок, или ресваш модема но не чакаш достатъчно да се свърже отново а директно набираш хелпдеска:) Изключвай го за около 1 мин и след рес изчаквай пак толкоз и ако няма нет звънкай, хубаво е да ресваш рутери, суйчове абе всичко по мрежата.

Teлефона се използва постоянно, както за разговор така и като факс.
Би трябвало да има проблеми с нета и тогава , дори прекъсване за малко. Но няма такива.
Иначе ресетвам рутера и модема при проблем

Aа и аз съм не съм в града . "Последна спирка " на БТК съм - на поне 6 км от пощенският клон на края на града . Западна Загубена Зона
Линията е стара, кабелите също , кутията зад склада е архивна - ще каже човек , че е от Балканската война и е за защита от куршуми и бомби. Капака ме от чугун поне 5 мм дебел :shock :shock , както и смата кутия.

Последна промяна от kris11 на Съб 07 юли 2007 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 06 юли 2007 23:14

ruskia написа:Не е съвсем така, защото ако линията е зле и не може да се оправи, не става работата и се отказваш. Ти си във Варна все пак, а той е в Слънчев Бряг... Прави разлика от гледна точка на инфраструктура.

по лошо става дума за вилата която е на 2 км. от санито.

но все пак днес ми оправиха нета, лекинко за 5 мин. разбраха 4е се е скъсало кабелчето до тяхната котийка и го вързаха за още 5 мин.
ама пичовете с апаратура и им показва веднага пък аз сменяй като луд в къщи.
дано не се повтаря пак че лятото съм само на тази гадна вила,
че не се издържа в санито.точно до аквапарка живея,които знае каква лудница е там ме разбира. :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”