Алармите пред блока не ме оставят да спя - Какви права имам?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Чет 05 юли 2007 23:24

Буркан,саксия,паве...(това с боята и олиото също е страхотна идея!)...

Потребителски аватар
vw_passat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_passat » Чет 05 юли 2007 23:48

Според мен най-много куките да накарат собствениците да си сменят алармите. Ама и това е малко вероятно :(

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Пет 06 юли 2007 11:52

тръба написа:Буркан,саксия,паве...(това с боята и олиото също е страхотна идея!)...

Аз процедирах чрез сандъче с цветя...дет се вика "засадих" го на покрива на колата.
Изскочих бесен на терасата, прецених разстоянието на което требе го метна (не беше много), извадих подходящата бомба от тоновете саксии на мама....и повече не го видях тоя.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 06 юли 2007 12:07

от няколко нощи не свирят тези алармици...гръмогласна съседка тип селска бабичка със забрадка и цървулки от време оно е дигнала бурен биг мама скендъл на тия пишлигари и са си коригирали настройките...единият вече дори като заключва колата не писка... :roll: :lol: :roll: :roll:

п.с. та какво излиза бабичка на около 217 години спаси блока от робството на вечният шум и безсъние...да е жива и здрава ще и купя ЛЯП и домати...

Потребителски аватар
Mega
Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
Двигател: AGN - 125
Контакти:

Прав е колегата !!!

Мнениеот Mega » Пет 06 юли 2007 12:09

тръба написа:Буркан,саксия,паве...(това с боята и олиото също е страхотна идея!)...

Така е лекувам ги със саксия от четвърия етаж има невероятен ефект. Ако е по-далече с въдушната пушка. Моята е по-силна от 3-4 пъти джама пада! След това е по-тихо!

От тия кретени детето се буди и реве жално по цяла нощ.

А тези дупета с избушените ауспуси дето си мислят, че колата много им върви и за тях имам лек! После не повтарят, само трябва да го добарам ама в махалата не е сложно!

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Re: Прав е колегата !!!

Мнениеот Svetlix » Съб 07 юли 2007 13:55

Mega написа:Ако е по-далече с въдушната пушка. Моята е по-силна от 3-4 пъти джама пада! След това е по-тихо!

Ал Капоне го е казал на времето "С пистолет (в нашия случай с пушка) и добра дума се постига повече от колкото само с добра дума". За съжаление се е оказал адски прав :roll:

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 09 юли 2007 8:32

chefito написа:.....п.с. та какво излиза бабичка на около 217 години спаси блока от робството на вечният шум и безсъние...да е жива и здрава ще и купя ЛЯП и домати...

значи манталитета на повечето хора е - в къщи да ми е чисто и подредено пък от входната врата нататък -потоп ако ще

Всеки мрънка, възмущава се ама нищо не прави конкретно нещо да се промени. примери мога бол да дам
години наред пред блока залежаваха 9 (девет) автомобила и заемаха само безценни места, никой нищо не правеше, докато аз не се обадих в общината проучих кое как и след време колите бяха разчистени, иначе по мои сметки около 200 коли обикалчха и търсеха къде да спрат и никой пръста си не помръдваше. иначе са с големи претенци кой къде и как да спира, някой даже са си нарисували местата спират си колите така , че да пазят места зад тях, и ако някой недай боже се усмели там да спре - пукат му гумите........за какво си говорим -
циганска държава пълна с комплексари и бездушници
друго
вече от месец вратата към подземните гаражи не работи - 30 гаража има там и пак никой няма да се обади на фирмата монтирала вратата да дойде да я оправи (в гаранция е ) - всички са с големи претенции , че са от доброто утро и явно им е под достойнството да си мръднат пръста ....

и ей такива бабички и глупаци като мен ако не са , ко ша праим ? м ?

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Пон 09 юли 2007 9:03

chefito написа:от няколко нощи не свирят тези алармици...гръмогласна съседка тип селска бабичка със забрадка и цървулки от време оно е дигнала бурен биг мама скендъл на тия пишлигари и са си коригирали настройките...единият вече дори като заключва колата не писка... :roll: :lol: :roll: :roll:

п.с. та какво излиза бабичка на около 217 години спаси блока от робството на вечният шум и безсъние...да е жива и здрава ще и купя ЛЯП и домати...

да не е онази бабичка от рекламата на Балканска наденица Леки :lol:
"е какво слагаме - чубрица...." mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”