КАК МОЖАХА????

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 06 юли 2007 14:08

ACCELERATOR написа:тия хора господ си ги е наказал по рождение. Дали ще е наркоман, който живее за поредната доза и няма бял ден в живота, или ще е както в моя случай някой злобар (на тия пък живота им го връща в пъти - когато го набутваш на останлите, останалите ти го набутват десеторно), все е мизерник и нещастник.

Най-точно казано :kef:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 06 юли 2007 15:27

ACCELERATOR написа:И да викаме, и да псуваме, и да се ядосваме - все тая. Нищо не може да се направи. И да го хванеш да го биеш - утре пак ще е при друга кола (с това не казвам, че един як бой би му бил излишен :twisted: :twisted: :twisted: ).
На мен пък онзи ден някакъв пишлегар ми издраскал колата открай докрай с ключ (или пирон). И ми отвил капачките на винтилите на джантите :roll:
Е, попсувах и аз, разпитах из квартала дали някой нещо не е видял, но.. нищо. Все пак като се замислиш - тия хора господ си ги е наказал по рождение. Дали ще е наркоман, който живее за поредната доза и няма бял ден в живота, или ще е както в моя случай някой злобар (на тия пък живота им го връща в пъти - когато го набутваш на останлите, останалите ти го набутват десеторно), все е мизерник и нещастник. Така че няма смисъл да си късаш нервите. :wink:

:да:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Пет 06 юли 2007 19:08

лошо колега аз изгорях с един халоген сега слагам пак и ще ги бетонирам да неможе да се вадят по добре да се мъчат и ако ги счупят ще си купя друг ама те няма да изкарат нищо!то както е тръгнало май ще трябва да укрепваме допълнително всеки детайл по колата който може да се свали бързо!ако го пипнеш му заври главата в г*за и го нокаутирай един път и от мен :a boi de :smackbum

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Пет 06 юли 2007 19:37

колегата по- горе е прав. крадците не спят! бдят и през деня. щом си с маркировка ще си го видиш /познаеш /фара на някоя 3ка. дори и след много време............... дано!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 07 юли 2007 16:18

Номера на маркировката нали е същия с този на прозорците и фаровете :!: Пусни номера пък някой може да го засече :!: :wink: :arrow:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Съб 07 юли 2007 20:18

пълно е с изроди :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 07 юли 2007 23:51

изроди всякакви, на мен онзи ден да ми изчекнат лепенката на таза,баси и ненормалниците да бяха откраднали целия таз.

абе хора не се излагаите за 50 стотинки.че може и бои да ядете

Потребителски аватар
shotoman
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Контакти:

Мнениеот shotoman » Нед 08 юли 2007 1:15

Баси ужаса. колега пусни номера на маркировката и аз да се оглеждам. В кой квартал е станало? На мене по чудо ми се размина. На един съсед от блока със същия пасат като моя му откраднаха фара наскоро. Колите са ни на 5 метра една от друга. :(

Потребителски аватар
vpg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vpg » Нед 08 юли 2007 12:39

Изроди наистина има много. На мен например завчера ми свалиха четирите капачки на вентилите, от обикновенните. А сега ми кажете
за какво им са като струват стотинки или ги слагат бесплатно по гумаджийниците. За спортна злоба ли ?

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Нед 08 юли 2007 12:55

Колеги все пак крадът дребни детаили от колата преди 1 месец на ба6та ми на аудито изчопкали емблемите и тази дето е отпред я с4упили и я хвърлили а преди 2 години имахме Ауди 80 б4 qattro него пък го вдигнаха цялото и от тогава не сме го виждали :censored :censored: :laser

Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Пон 09 юли 2007 14:25

На мен през 2005 се опитаха да ми свалят фаровете,след което се наложи да държа каляската на паркинг и да им направя някоя и друга защита,защото ако има застраховка-все ще остане някоя част и ще платят.А преди 2-3 седмици свиха задната емблема.Да бяха свили цялата кола-поне някой лев от каското да се клъвне,а то така на парче само нерви се хабят и обикаляш за чарколяци.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”