Продадох си Пасата 89г. и сега съм без возило. Ползвам служебно.
Скоро ще вземам нещо Пасатесто 94 г комби.Дай боже да е скоро.
Добре , че не си бях залепил стикера.
Ще мога ли да продължа да членувам?
Вече съм без кола
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
стикер ?
Аз как мога да се сдобия с такъв стикер?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Вече съм без кола
kris11 написа:Продадох си Пасата 89г. и сега съм без возило. Ползвам служебно.
Скоро ще вземам нещо Пасатесто 94 г комби.Дай боже да е скоро.
Добре , че не си бях залепил стикера.
Ще мога ли да продължа да членувам?
Днес имам новина.Купих на жената Голф 3 1,6МИ 1996г подробноси не знам, пътува насам колата около неделя ще е тук.Тогава повече .
Сега мога пак да съм член нали?
От 2 седмици съм със служебна таралясница Алфа 155- 2,0 л TS бензин 1995г.Върви и гори и реве много ама много. Минеш ли 3000 об пита за 15 -я литър

Извинявам се много, че не е за този форум ,но ще бъда много благодарен ако някой ми даде линк на български клуб на Алфа Ромео.Да проверя дали трябва да си търся служебно ремарке бензиновозка

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
vasstop написа:За колко пари взе Голфа ако не е тайна?
Там за 1700 Евро,пътя на талига/ т.е. почти без разход/ насам идват 2 коли едната качена на талигата.
Но е на голям късмет.Не се намира запазена, на малко години и евтино.
Колата дойде днес.
Подробностите :
черен металик,5 врати,ел.шибедах,ел.стъкла, 2 ербъга,нама музика, стоманени джанти - 2 комплекта и гуми 2 комплекта /единият става за лято/.много запазена тапицерия на 158 хиляди има сервизна книжка, отчислена е от Германия на 03.06.2005г.
Има забележки леки -май свещите са за смяна , ще видя и кабелите също защото леко тресе мотора на празен ход, леко охлузване на врата -петно около 3-4см на 8 см.
Разход на гориво 6,5 на извънградско. На магистралата от Девня до Варна стигна 200км/час но имаше коли и не можа да се пробва повече.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
Вземам си думите назад за Алфата
За 538 км от които 265 км градско във Варна другото е зиавън градско -сумарен разход 8,9 л/100км при набримчен климатроник и пуснати фарове. По магистралата скорост 140 -160 км/ час.Повече не посмях защото ми вибрира воланът/явно гумите не са балансирани/.По Девнвнският баир при 140км на 5 та скорост като я настъпя тръгва да ускорява яко и горе излязох с 160.
Масло все още не съм доливал, да е мръднало не повече от 100гр.
Явно колягата ми ме е подплашил с голям разход бензин и масло.
Но отпред ми е късичка за мен при максимално дръпната седалка назад. Голфа 3 ка има къде къде повече място.
За 538 км от които 265 км градско във Варна другото е зиавън градско -сумарен разход 8,9 л/100км при набримчен климатроник и пуснати фарове. По магистралата скорост 140 -160 км/ час.Повече не посмях защото ми вибрира воланът/явно гумите не са балансирани/.По Девнвнският баир при 140км на 5 та скорост като я настъпя тръгва да ускорява яко и горе излязох с 160.
Масло все още не съм доливал, да е мръднало не повече от 100гр.
Явно колягата ми ме е подплашил с голям разход бензин и масло.
Но отпред ми е късичка за мен при максимално дръпната седалка назад. Голфа 3 ка има къде къде повече място.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
@ vasstop инфо закупуване, транспорт с такси ,каско,ДДС, такси,маркиране,аларма смяна на ангренажен ремък и маслои филтър 5991лв.
Не съм сменял въздушен ф-р и ремъка за алтернатор-хидравлика - съвсем нов е .
Заден десен лагер леко ми се обажда но ще изтрае поне 2000км.Като се опарича ще го сменя. Ако можеш дай ми размери и номер да потърся икономичен вариант от работа.Имах свалени от руски сайт за Голф 3 ръководства за ремонт ама имах няколко токови удара и се прецака HDD to въпреки UPS а.Той горкият се побърка. Сега съм в процес на възстановяване на данни. Сори
Заден десен лагер леко ми се обажда но ще изтрае поне 2000км.Като се опарича ще го сменя. Ако можеш дай ми размери и номер да потърся икономичен вариант от работа.Имах свалени от руски сайт за Голф 3 ръководства за ремонт ама имах няколко токови удара и се прецака HDD to въпреки UPS а.Той горкият се побърка. Сега съм в процес на възстановяване на данни. Сори
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
kris11 написа:@ vasstop инфо закупуване, транспорт с такси ,каско,ДДС, такси,маркиране,аларма смяна на ангренажен ремък и маслои филтър 5991лв.
Много благодаря за инфото. Заден лагер струва между 18 и 25лв. Може да се намери ама ти си малко далечко

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
vasstop написа:kris11 написа:@ vasstop инфо закупуване, транспорт с такси ,каско,ДДС, такси,маркиране,аларма смяна на ангренажен ремък и маслои филтър 5991лв.
Много благодаря за инфото. Заден лагер струва между 18 и 25лв. Може да се намери ама ти си малко далечкоВаското ги сменява за норматив вече... (респект васето!).
О имам колеги и в София.Само кажи фирма или магазин/ може и във варна да имат? А смяната не е проблем. На стария пасатор съм ги сменял и двата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”