Препоръчайте ми фирма за обезпаразитяване

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Препоръчайте ми фирма за обезпаразитяване

Мнениеот Miki » Пет 13 юли 2007 10:35

Вече ми писна от всякакви гадини. Освен хлебарките покрай уличните котки в мазето на блока се развъдиха и бълхи. Човек вече не може да слезе долу! :mad: На покрива пък в асансьорното помещение е станало гълъбарник. В жегите смърди на леш поне два етажа по-долу /добре, че не стига до моя/.
Та момци, ако някой знае свестна фирма да дава координатите.
Също така не знам има ли фирма, която освен с обезпаразитяване да се наеме да изчисти въпросното асансьорно помещение преди да напръска, понеже никой от входа не се навива да изрине л@..... от там.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Пет 13 юли 2007 13:13

колега най добрата фирма си ти :lol: изтепай ги до крак :rocketwhore :laser :061:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пет 13 юли 2007 14:21

Загубена кауза ! Не стига, че ще им платиш, ами и няма да има кой-знае какво подобрение.... по въпроса ( за хлебарки) ми обясниха, че ако не се третира цялата сграда с препарат, към който не са добили резистентност, за 20 дена процеса на нарастване става сериозен.... избиваш твоите , ама на комшията идват при тебе :evil: Само едно нещо може да помогне -напалм :!: А за бълхите.... и те са някъде в тази категория ....

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Пет 13 юли 2007 14:41

Колега Miki, имаш ЛС
Успех!

ila
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ila » Пет 13 юли 2007 16:39

Слушай сега, по въпроса с гълъбите в нашия блок запушихме с мрежа дупките в подпокривното пространство. Така гълъби вече не влизат.
По въпроса за почистване на асансьорното ние плащаме допълнитгено на чистачката и тя се оправя. Ако искаш обаче да ти почистят шахтата най - отдолу, това го правят асансьорните техници пак срещу заплащане. И накрая нашата касиерка вика фирма , която пръскавсички общи части + мазета и подпокривно пространство със специална машина, и поставя на поределени места кутийки с отрова за плъховете. Доволни сме.

ПП. Само от прости и нагли съседи няма кой да ни отърве

Върни се в “ОФФ-Топик - други”