Поредното безумие
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж....
и хоп , после вече нямаш коса
Не винаги за определени случки е виновен само водача ... знаете , че понякога компанията дава тон , а "шофера" се мъчи да не се излага ... 
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж....и хоп , после вече нямаш коса
Не винаги за определени случки е виновен само водача ... знаете , че понякога компанията дава тон , а "шофера" се мъчи да не се излага ...
Найш колко пъти са ми давали тон , но не съм изпреварвал да речем рисково?
Не , че карам особено по правилника
- DragoGT
- 1/8 перничанин

- Автомобил:
- Двигател:
zaro написа:Мда, видях я колата пред КАТ, там кадето седят колите дето ням аначин да разбереш какви са били, и не изглеждаше никак добре. Да не дава господ да се случват такив неща
и аз го гледах там... доста зле беше колата
а и сте много интересни
когато стана катастрофата в перник и въобще като се пише за някаква катастрофа с голф
и всички веднага айде сега не трябва щото има няколко простака с голфове да се орезелят всички и т.н.
ама като стане нещо такова и веднага започват едни определения за всички със скъпи коли и т.н.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Tyan написа:
ще си правя квот си искам
http://vwclub.bg/~tyan/Vento/052207131838.jpg
Ето отношението на някои от форума към безопасното шофиране....Въпрос на избор!
ще си правя квот си искам
http://vwclub.bg/~tyan/Vento/052207131838.jpg
Ето отношението на някои от форума към безопасното шофиране....Въпрос на избор!
juve написа:А бе стига и вие с това момиче бе ! А защо не си представите и друга реална сцена : седи си тя и му пуска фитили : Дай , дай , издухай го отдясно еи този педал там, с тази бричка .... искам косата ми да се вее на вятъра, покажи че си мъж....и хоп , после вече нямаш коса
То викането всеки го може, но отговорността я носи само за един човек и той си преценява как ще процедира. Ако реши че трябва си изкарва име на шофьор рискувайки да катастрофира, лошо... още по-лошо е да не му минава мисълта че може да катастрофира.
За Вайпъра, мисля че е кофти инцидента, шофьора явно е цедил колата неразумно без да се съобразява с обстановката (като много от нас, ама неговото е с 750 коня под десния крак)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”