Национално турне,планета пайнер дерби :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Пон 30 юли 2007 21:05

Пуу съжялявам,че пуснах тая тема ама :!: Ако знаех,че ще започнем да се плюем един друг и да се делим на чалгари и античалгари нямаше да я пускам.Не мога да разбера едно никой не уважава мнението на другия след като някой не я слуша просто да не пише и да не УСИРА темата тя достатъчно си е усрана вече.Не забравяйте живеем в БЪЛГАРИЯ и всички сме българи :!: Нека модераторите ако сметнат за достатъчно вече караниците и обидите в темата да я ЗАКЛЮЧАТ.
И пак казвам абсолютно всякаква музика слушам,не деля музиката на такава и такава както и приятелите си. Край на темата повече коментари няма да пиша в тая тема.

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Пон 30 юли 2007 21:15

Ама верно пичове прекалявате :!: Колегата искаше само да попита за концерта, а вие го направихте смешен :( Нали уж форума е за взаимопомощ :!: То и аз не слушам чалга, не съм компетентен по въпроса и точно затова не съм писал нищо по темата. :evil:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 30 юли 2007 21:28

Ludaka написа:niki7 стах си е да си признаят че слушат чалга защото ги интересува чуждото мнение мен не ми пука и си признавам слушам чалга.... И не пропускам да си пускам и да слушкам :twisted:

evgenyh не са 6 а са 4 лева билетите... Ако 40 лева са ти много за някоя рок група дай са 4 лева да слушаш малко чалга ще се успокош вярвай ми.
Гледай го завижда на разликата 4-40 :) пф :D mhihi

ако ми бяха много нямаше да ходя, но вярвай ми, не съм пропуснал в последните години.
А за чалгата и за любителите й няма да изказвам мнението си, но поста ти сам казва много неща...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”