МРАЗ профилактика

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

МРАЗ профилактика

Мнениеот sebastianz55 » Чет 02 авг 2007 13:50

Привет, вкъщи има един хладилник МРАЗ, който работи. Но явно не му работи термостата, защото степените не работят , а камерата не замразява толкова добре, но пък е цялата в лед, който нараства и често трябва да се размразява.

Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?

Потребителски аватар
Tod
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: МРАЗ профилактика

Мнениеот Tod » Чет 02 авг 2007 14:06

sebastianz55 написа: ...Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?

Позната история :wink: Много скоро ще му правя профилактика и на моето МРАЗ-че ... свалям го на улицата и до 2 часа идват профилактиците с каручката и го профилират в съответния пунк, а от там за тестване направо в Кремиковци ... :lol: Това е туй то, а аз с кредитната карта та в Технополис ... 8)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Чет 02 авг 2007 14:18

sebastianz55 написа:Привет, вкъщи има един хладилник МРАЗ, който работи. Но явно не му работи термостата, защото степените не работят , а камерата не замразява толкова добре, но пък е цялата в лед, който нараства и често трябва да се размразява.

Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?

Ако ще го продаваш мисля че имам клиент за него :) ( нашите търсиха нещо подобно стига да се побере в Голфа :shock )

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Чет 02 авг 2007 14:19

Tod написа:
sebastianz55 написа: ...Да имате идея къде можа да намеря инфо как да направя профилактика, че да го стегна малко?

Позната история :wink: Много скоро ще му правя профилактика и на моето МРАЗ-че ... свалям го на улицата и до 2 часа идват профилактиците с каручката и го профилират в съответния пунк, а от там за тестване направо в Кремиковци ... :lol: Това е туй то, а аз с кредитната карта та в Технополис ... 8)

Това е много генерално и радикално иначе МРАЗ хехех тез кат бях малък беха мноо на мода.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Чет 02 авг 2007 16:25

Не е мой, че да го продавам, а трябва да се ползва, защото няма къде да се сложи, за това питам за профилактика.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”