Кое е по-добро от двете - маркер или боя, за рисуване върху тениска?
Ако някой е ползвал, моля да сподели опит и информация за марка, цена и магазин от който да се купи (Пловдив, София)!
Текстилен маркер или текстилна боя?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
В София мога да ти кажа къде да търсиш
Има една книжарница на Шишман Свети седмочисленици отзаде на гърба
вървиш по Шишман .. в една от преките след гурко .. има една книжарница слънчогледи тя е малко такава Стара зграда една жълта... отвънка има извадени стативи и такива работи
качваш се на 2-рия етаж има много симпатични момиченца ще ти обяснят всичко кое какво и как
попринцип много зависи върху какво ще рисуваш .. точно върху какъв плат.. ще им обясниш на ората те знаят ще ти кажат..
а ако искаш може да направим друго .. аз ще ти взема боички а ти ще ми дадеш да ти нарисувам аватара
Има една книжарница на Шишман Свети седмочисленици отзаде на гърба
вървиш по Шишман .. в една от преките след гурко .. има една книжарница слънчогледи тя е малко такава Стара зграда една жълта... отвънка има извадени стативи и такива работи
качваш се на 2-рия етаж има много симпатични момиченца ще ти обяснят всичко кое какво и как
попринцип много зависи върху какво ще рисуваш .. точно върху какъв плат.. ще им обясниш на ората те знаят ще ти кажат..
а ако искаш може да направим друго .. аз ще ти взема боички а ти ще ми дадеш да ти нарисувам аватара

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”