Gesha_GTI написа:Muncho а я кажи ти с каква мемори карта си и 1гб може ли да му се сложи?Също ако в комплект с телефона не си намеря слушалки,после лесно ли ще намеря по магазините и кви пари ще са щото на едно место бях чел че оригиналните са към 80-100лвИ друго което ми казаха и не ми хареса е че той нали си е моделче 2003 а сега тия дето се продават по магазините са били сбирщини от тук от там
Аз съм с 256мб ММЦ карта.. но чета по форумите че без проблеми "яде" и едногигабайтови.
За слушалките .. хмм какво да ти кажа.. трудно ще намериш оригинални.. а менте май не стават.
Цялата работа е че слушалките са хем слушалки, хем хендсфрии, хем антена за радиото. Цените които са ти казали 80-100 предполагам са реални.
За това което продават по магазините - нищо не мога да ти кажа. Факт е че моделчето не е разпространено като дори аз на времето ( края на 2004та ) като си купувах моя едвам успях да го намеря.
Ако все пак попаднеш на чистак бърсак нов ( изостанал в някой склад ) се брой за късметлия.