Колеги някой да има впечатления от Siemens sx1

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 02 авг 2007 12:01

Gesha_GTI написа:Muncho а я кажи ти с каква мемори карта си и 1гб може ли да му се сложи?Също ако в комплект с телефона не си намеря слушалки,после лесно ли ще намеря по магазините и кви пари ще са щото на едно место бях чел че оригиналните са към 80-100лв :roll: И друго което ми казаха и не ми хареса е че той нали си е моделче 2003 а сега тия дето се продават по магазините са били сбирщини от тук от там :roll:

Аз съм с 256мб ММЦ карта.. но чета по форумите че без проблеми "яде" и едногигабайтови.
За слушалките .. хмм какво да ти кажа.. трудно ще намериш оригинални.. а менте май не стават.
Цялата работа е че слушалките са хем слушалки, хем хендсфрии, хем антена за радиото. Цените които са ти казали 80-100 предполагам са реални.
За това което продават по магазините - нищо не мога да ти кажа. Факт е че моделчето не е разпространено като дори аз на времето ( края на 2004та ) като си купувах моя едвам успях да го намеря.
Ако все пак попаднеш на чистак бърсак нов ( изостанал в някой склад ) се брой за късметлия.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 02 авг 2007 12:06

Освен да взема другата седмица да се поразходя по магазините да видя как стоят нещата със аксесоарите.Иначе ММЦ картата предполагам че без никакъв проблем ще се намери и разбрах че не са много скъпи.
пп Аз основно се спрях на този телефон заради музиката-някакви проблеми да прави с нея :roll: ,разбрах че качеството е на ниво стерео е и радиото и мп3ките.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 02 авг 2007 12:12

Музиката - сватба :).
Най-добре като купуваш картата да я пробваш на телефона.
1ГБ ММЦ карта мисля че е около 30на лева.
И определено ти препоръчвам да търсиш само оригинални аксесоари.

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 02 авг 2007 12:19

Щом музиката е като оркестърче дай да минеме на видеото :lol:
Как са клиповете щото си имах работа с сименс S65 и на тъмно ето какво видео изкара някво сечащо http://vbox7.com/play:784bf400 ...иначе като се има в предвид че си купувам телефон а не цифров фотоапарат снимки 640х480 съм доволен :wink:

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 03 авг 2007 22:15

Аиде и аз да вмъкна нещо, дано да съм полезен, преди две седмици и аз си търсех нов телефон и щях да копувам SE K-800 от един познат но зделката пропадна и отидох до Германос да търся нещо друго , и за моя изненада установих ,че сега вече има доста голям избор като цена и качество
нещо което преди две-три години го нямаше, просто сега човек може да намери точно това което му трябва ,лично аз търсех телефон-фотоапарат и се спрях на SE K-810 и от тогава не съм спрял да му се кефя просто страхотен телефон който наистина си заслужава парите.Общо взето моя съвет е да не вземаш телефон на четри години при положение ,че сега на пазара има чудесни телефони на доста приемлива цена=

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Пет 03 авг 2007 22:23

scruc написа:Аиде и аз да вмъкна нещо, дано да съм полезен, преди две седмици и аз си търсех нов телефон и щях да копувам SE K-800 от един познат но зделката пропадна и отидох до Германос да търся нещо друго , и за моя изненада установих ,че сега вече има доста голям избор като цена и качество
нещо което преди две-три години го нямаше, просто сега човек може да намери точно това което му трябва ,лично аз търсех телефон-фотоапарат и се спрях на SE K-810 и от тогава не съм спрял да му се кефя просто страхотен телефон който наистина си заслужава парите.Общо взето моя съвет е да не вземаш телефон на четри години при положение ,че сега на пазара има чудесни телефони на доста приемлива цена=

Мерси за съвета колега ще го имам впредвид!
пп Честит телефон колега сервиз да не види и със здраве да си го ползваш :wink:

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 03 авг 2007 22:33

Gesha_GTI написа:
scruc написа:Аиде и аз да вмъкна нещо, дано да съм полезен, преди две седмици и аз си търсех нов телефон и щях да копувам SE K-800 от един познат но зделката пропадна и отидох до Германос да търся нещо друго , и за моя изненада установих ,че сега вече има доста голям избор като цена и качество

Мерси за съвета колега ще го имам впредвид!
пп Честит телефон колега сервиз да не види и със здраве да си го ползваш :wink:

Мерси мерси колега, успех в избора но какъвто и да е той ако на теб ти харесва значи е правилен важното е да си го ползваш със кеф ,всичко останало е късмет.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”