Хиляди благодарности на "sashobas"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Хиляди благодарности на "sashobas"

Мнениеот vit_autosofia » Съб 04 авг 2007 5:00

Тук в тази тема искам да изкажа хилядите си благодарности към Сашо.
Историята е следната:Та харесах си аз една кола в Търговище.
Обаждам се на продавача и той ми казва,че колата е в перфектно състояние и всички описани екстри си работят.Обадих се на Сашо пича за съдействие.Товарим се ние Аз жената децата и бащата на Джетата и 330км.път та в Търговище да гледаме колата.Въпросната кола я бях виждал на снимки в интернет.Пристигам аз в Търговище обадих се на Сашо който от негова страна ми оказа пълно съдействие и изключително внимание.Та с негова помощ се срещнах с продавача на колата,и мъките започнаха.Трябваше да чакам близо 2 часа.да докара колата за оглед.Както и да е търпеливо изчаках все пак съм бил 330км.за да я видя.Накрая докара един кошник който беше рекетиран отвсякъде.Хидравликата му не работеше и ходовата част беше тотално разбита.Предно дясно колело си ходеше напред назад по 5-6см.Тази кола в това състояние на ходова част си е подвижен ковчег.Продавачът на колата бе предупреден от Сашката,че се занимавам с ремонт на коли,но въпреки всичко човекът продавач(Селски тарикат)до последно си мислеше,че ще може да ми земе парите.Благодарение на Сашо,господ и моите технически познания по автомобилите селският тарикат остана разочарован.А кажете как се кара кола с неработеща хидравлика и тотално разбита предница 300км.в която която трябва да се возят и децата ми.Не искам и да си помислям какво би могло да се случи.Единственият ми келепир от цялото това пътешествие беше,че се видях с Сашо.
Сашо,братле още веднъж ти благодаря за всичко което направи за мен. :wink: :wink: :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Хвала на такива хора като теб братле
А за въпросният продававач мога да кажа само,че ще дойде и неговият час и ден в който ще си намери майстора.Но все пак се чудя как може да има такива хора.Да бия аз 700км.за да ми продава той подвижен ковчек.Направо съм изумен от подобни.....незнам как да се изразя.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 04 авг 2007 7:19

Всяко зло за добро.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Съб 04 авг 2007 7:36

Малко да допълня историята.
Въпросния автотърговец ни беше заблудил че колата е 2000куб.см. 115к.с. а се оказа друг.при първоначарния оглед Люси гледаше колата за ражди гнило и следи от удари аз и колегата Popyi вдигнахме капак и какво да видим мотор който малко прилича на 2E но малко странен имаше доста дебели тръби за въздух което им липсваше нещо имаше и празна стойка над компресора за климатик абе обран G60 :horror: :shocked даже бил и синхро което също беше изкормено.Търговеца се оказа страхотен лъжец и изключително некоректен.И лошото е че не е единствен а почти всички търговци са такива.Жалко за търговеца.

Потребителски аватар
popyi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот popyi » Съб 04 авг 2007 7:50

мръсно гадно долно мазно коп...............нце. ще си получи той заслуженото :rocketwhore :lol :evil:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 04 авг 2007 8:32

Така е, от Търговище всички съфорумци са пичаги! :wink:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Съб 04 авг 2007 9:30

Всичко хубаво браво на колегата, ама ти за първи път ли се сблъскаваш с джамбази, те всички са такива, грам не ме очудват.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”