Защо масата БГ шофьори са нахуйници?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:ти би ли предал на инструктора си да не те кара да се влачиш с 20 градско ...в град с 20 не се кара... като сме на тема инструктори ....абе виждали ли сте ром в учебна кола ..шото аз не съм и се чудя как всичките карат ......
Моят дядо (Бог да го прости) казваше "Циганин градинар и циганин в учебна кола няма да видиш!". Как си вземат книжките - по втория начин, то е ясно.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
едно леко отклонение:които е карал в Румъния знае за какво говоря-там пешеходеца стъпва на пешеходната пътека и въобще не се интересува дали има кола или не;дава му се предимство и наи странното е 4е няма да се изрежда родата до девето коляно-просто си има закон за предимство и се спазва
а другото по странно е 4е катаджиите им ве4е не се крият като мишки а патрулките се виждат от далеко(стоят си само за присъствие на пътя)
тук също пешеходец вдига само ръка и преминава пред колите(няма зна4ение на пешеходна пътека или не)няма клаксони ,няма псувни а 4е е станало задръстване -никои не го бърка
п.с. за съжаление ,мое мнение е но в БГ няма елементарно самоуважение между пешеходци и вода4и на МПС-та

а другото по странно е 4е катаджиите им ве4е не се крият като мишки а патрулките се виждат от далеко(стоят си само за присъствие на пътя)
тук също пешеходец вдига само ръка и преминава пред колите(няма зна4ение на пешеходна пътека или не)няма клаксони ,няма псувни а 4е е станало задръстване -никои не го бърка

п.с. за съжаление ,мое мнение е но в БГ няма елементарно самоуважение между пешеходци и вода4и на МПС-та
Tyan написа:ти би ли предал на инструктора си да не те кара да се влачиш с 20 градско ...в град с 20 не се кара... като сме на тема инструктори ....абе виждали ли сте ром в учебна кола ..шото аз не съм и се чудя как всичките карат ......
Аз съм виждал

Един циганин от село си взе книжката за 600 евро без да е стъпвал в учебна кола или да е ходил на изпити
Върни се в “ОФФ-Топик - други”