Пазете живота-Трагично,тъжно и важно!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Пазете живота-Трагично,тъжно и важно!!!

Мнениеот веселин » Сря 29 юни 2005 17:18

Колеги извинявам се,че отново пиша препоръки,но в слчая ме касае лично-днес бях на погребение на вуйна ми в Перник-починала е от усложнение вследствие на множество счупвания и вътрешни кръвоизливи-на 9 ти юни при пресичане на булеварда под кв,Тева е била блъсната от колега с Голф,но не разбрах 2ка или 3ка-със сигурност е карал с повече от разрешената скорост,моите впечатления са както от движението в София-почти никой не дава мигач при маневра,спазввам ограничения-профучават край мен и свирят,спра на зебра един ме напсува и свири-в цяла България по пътищата цари анрхия и на никой не му дреме-моля ви пазете живота!!!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 30 юни 2005 0:13

Първо моите съболезнования!
Лошото е че по тази тема все си пишем от време на време, все повод са подобни трагедии и все се стига до един извод - просто няма култура по улиците и много време трябва да мине и много неща да се променят преди да стане по-добре.
Малко отколнение:
Наскоро бях в командировка в Дания в едно сравнително малко градче, след 17.00 рядко да видиш хора по улиците, тук таме минава някоя кола - та какво ми направи впечатление, разхождаме се с двама колеги, на едно голямо крастовище спира кола, улиците прави, широки, кола не се вижда с километри, човек не се вижда, полиция в града има от понеделник до петък от 8.00 до 16.00 :shock: :shock:(в събота и неделя няма) , камери няма, човека си спря изчака зелено и културно си тръгна и това го виждах навсякаде, просто ми се струваше толкова странно и ненормално. Ако тук някой постъпи така, ще са псувни обиди по негов адрес и сигорно по централните новини ще го дават като пример за ненормалник.Та така...........Извинявам се за романа дето изписах

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 01 юли 2005 6:33

Щом темата е втръснала и няма мнения-трийте или заключвайте!!!

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 01 юли 2005 9:30

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 13:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Jordi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jordi » Пет 01 юли 2005 14:47

Хора ,напук на всички..Аз ще 4акам да стане зелено, ще 4акам хората да преминават по зебрите..и т.н. Така, че аз не мисля да се притеснявам от хорските псувни..

Потребителски аватар
веселин
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 01 юли 2005 16:17

Лошото е ,че въпреки,че доста хора са излизали по Европата и са видели к,во е 50 евро глоба,че си стъпил на стоп линията имам предвид броня или гуми-а не искам да си представя к,во одрусване ти правят за по сериозно нарушение :shock: Нищо няма да се промени докато даваме по5-10 лв.-те ти старши да се почерпиш-и тоя с ГОЛФА дето сгази вуйна-ще плати на който трябва-ще я изкарат,че е пресякла неправилно(виновен е винаги починалия) Mad И след време вуйчо ми като пресича улицата ще казва на внуците си-Хайде дядовите внучета вземете сега биноклите и внимателно погледнете наляво и надясно ако не идват коли бегом да пресичаме за да не ни прегази някой ГОЛФ както баба ви,която не познавате; нищо ,че сме на пешеходна пътека-тук винаги колите са с предимство!!!А знаете ли колко гадно ми стана и к,ва буца ми стоя на гърлото през целия ден,когато вуйчо ме попита-Веско твойта кола ГОЛФ ли е?,щото такава сгази вуйна ти!Извинявайте за тирадата!!!Виновни са водачите не автомобилите!!!

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пет 01 юли 2005 16:43

веселин написа:Щом темата е втръснала и няма мнения-трийте или заключвайте!!!

нямах предвид че е втръснала, тази тема винаги е актуална......за съжаление!!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”