Пазете живота-Трагично,тъжно и важно!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Пазете живота-Трагично,тъжно и важно!!!
Колеги извинявам се,че отново пиша препоръки,но в слчая ме касае лично-днес бях на погребение на вуйна ми в Перник-починала е от усложнение вследствие на множество счупвания и вътрешни кръвоизливи-на 9 ти юни при пресичане на булеварда под кв,Тева е била блъсната от колега с Голф,но не разбрах 2ка или 3ка-със сигурност е карал с повече от разрешената скорост,моите впечатления са както от движението в София-почти никой не дава мигач при маневра,спазввам ограничения-профучават край мен и свирят,спра на зебра един ме напсува и свири-в цяла България по пътищата цари анрхия и на никой не му дреме-моля ви пазете живота!!!
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Първо моите съболезнования!
Лошото е че по тази тема все си пишем от време на време, все повод са подобни трагедии и все се стига до един извод - просто няма култура по улиците и много време трябва да мине и много неща да се променят преди да стане по-добре.
Малко отколнение:
Наскоро бях в командировка в Дания в едно сравнително малко градче, след 17.00 рядко да видиш хора по улиците, тук таме минава някоя кола - та какво ми направи впечатление, разхождаме се с двама колеги, на едно голямо крастовище спира кола, улиците прави, широки, кола не се вижда с километри, човек не се вижда, полиция в града има от понеделник до петък от 8.00 до 16.00
:
:(в събота и неделя няма) , камери няма, човека си спря изчака зелено и културно си тръгна и това го виждах навсякаде, просто ми се струваше толкова странно и ненормално. Ако тук някой постъпи така, ще са псувни обиди по негов адрес и сигорно по централните новини ще го дават като пример за ненормалник.Та така...........Извинявам се за романа дето изписах
Лошото е че по тази тема все си пишем от време на време, все повод са подобни трагедии и все се стига до един извод - просто няма култура по улиците и много време трябва да мине и много неща да се променят преди да стане по-добре.
Малко отколнение:
Наскоро бях в командировка в Дания в едно сравнително малко градче, след 17.00 рядко да видиш хора по улиците, тук таме минава някоя кола - та какво ми направи впечатление, разхождаме се с двама колеги, на едно голямо крастовище спира кола, улиците прави, широки, кола не се вижда с километри, човек не се вижда, полиция в града има от понеделник до петък от 8.00 до 16.00

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 13:24, променено общо 1 път.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Лошото е ,че въпреки,че доста хора са излизали по Европата и са видели к,во е 50 евро глоба,че си стъпил на стоп линията имам предвид броня или гуми-а не искам да си представя к,во одрусване ти правят за по сериозно нарушение
: Нищо няма да се промени докато даваме по5-10 лв.-те ти старши да се почерпиш-и тоя с ГОЛФА дето сгази вуйна-ще плати на който трябва-ще я изкарат,че е пресякла неправилно(виновен е винаги починалия) Mad И след време вуйчо ми като пресича улицата ще казва на внуците си-Хайде дядовите внучета вземете сега биноклите и внимателно погледнете наляво и надясно ако не идват коли бегом да пресичаме за да не ни прегази някой ГОЛФ както баба ви,която не познавате; нищо ,че сме на пешеходна пътека-тук винаги колите са с предимство!!!А знаете ли колко гадно ми стана и к,ва буца ми стоя на гърлото през целия ден,когато вуйчо ме попита-Веско твойта кола ГОЛФ ли е?,щото такава сгази вуйна ти!Извинявайте за тирадата!!!Виновни са водачите не автомобилите!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”