"БМВ се вряза в автобусна спирка"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Jordi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jordi » Пет 01 юли 2005 14:35

Трябва да има толератност по пътищата родни, ма как да стане това, като всеки е тарикат и най-голям газар...Аз примерно на пешеходна пътека винаги пускам пешеходците, ама някои дОпет минават с 300 .. и после как да няма пострадали.. :( :(

Потребителски аватар
ifa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ifa » Пет 01 юли 2005 14:52

Това, което ме дразни е, 4е ако тея катастрофи бяха станали с Голфове досега, щяха да са ни разпънали на кръст. Особено от БМВ форума. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Пет 01 юли 2005 17:47

Jordi написа:Трябва да има толератност по пътищата родни

Абе каква толерантност в тази държава пълна с олигофрени и мръсни мангали.Днес тръгвам да правя ляв завой,но ми светва червено и спирам,гледам го тоя зад мен,че почва да ме псува и ме заобикаля и спира до мен и пак ме псува защо съм спрял на червено.Ествествено на следващия сфетофар го догоних и педала мръсен доста умекна като му опрях едно 25 сантиметрово острие във врата и това е най фрапантната случка от деня,другите критични ситуации предизвикани от малоумни тъпаци няма смисъл да ги разказвам.Само незнам дали следващия такъв олигофрен му опра ножа във врата няма да се изкуша да го натисна навътре и да си остане да лежи на кръстовището. :evil: :evil:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Съб 02 юли 2005 20:00

gti написа:
Jordi написа:Трябва да има толератност по пътищата родни

Абе каква толерантност в тази държава пълна с олигофрени и мръсни мангали.Днес тръгвам да правя ляв завой,но ми светва червено и спирам,гледам го тоя зад мен,че почва да ме псува и ме заобикаля и спира до мен и пак ме псува защо съм спрял на червено.Ествествено на следващия сфетофар го догоних и педала мръсен доста умекна като му опрях едно 25 сантиметрово острие във врата и това е най фрапантната случка от деня,другите критични ситуации предизвикани от малоумни тъпаци няма смисъл да ги разказвам.Само незнам дали следващия такъв олигофрен му опра ножа във врата няма да се изкуша да го натисна навътре и да си остане да лежи на кръстовището. :evil: :evil:

ама и заради такива като тебе стават простотии да знаеш! :evil: не 4е той е бил прав ама ти къв си 4е да му опираш ножове ами ако е по-луд от тебе и ти изкара пистолет. ебаси държавата тряаше да се махна като можех :evil:

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Съб 02 юли 2005 20:12

:gives: spam ... Трябвало е :) , така си е тук хохо.. spam

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 02 юли 2005 21:52

gti написа:Абе каква толерантност в тази държава пълна с олигофрени и мръсни мангали.
bowdown bowdown bowdown Аз такива нагли нарушители ги притискам в бордюра и нека ме псуват гадинките. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Съб 02 юли 2005 21:53

Еми махай се никой не те спира!Хората са казали една поговорка "Каквото повикало такова се обадило" ,аз няма да остава полуграмотни неписмени типове да ми се качват на главата.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 02 юли 2005 22:15

Тва се превръща в спора за яйцето и кокошката-олигофрените са навсякъде-зад волана,на седалката на велосипеда,пеша,на ролери,на мотори,на скутери и т.н.Българин да се наричам първа радост е за мене-освен да се трепем по пътищата ние се и псуваме,разбиваме си огледалата за странично виждане,с гвоздей пишем ПЕДЕРАСТ по металика и още и още Питат ли ме дей простотията,де не могат да се разбират ората и от кръв аленеят пътищата,тамо аз ще отговоря- тамо в ориента бате що най любя на света!!!Мила родна картинка!!!

Потребителски аватар
mitiooo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitiooo » Съб 02 юли 2005 22:51

веселин написа:Мила родна картинка!!!

Така е оправия няма,не се ли сложи ред,не се ли налагат глоби както е в цяла Европа ще си пееме старата песен на нов глас и ще продължаваме неписаната война по пътищата(то толкова имаме и пътища де)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”