"БМВ се вряза в автобусна спирка"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Jordi написа:Трябва да има толератност по пътищата родни
Абе каква толерантност в тази държава пълна с олигофрени и мръсни мангали.Днес тръгвам да правя ляв завой,но ми светва червено и спирам,гледам го тоя зад мен,че почва да ме псува и ме заобикаля и спира до мен и пак ме псува защо съм спрял на червено.Ествествено на следващия сфетофар го догоних и педала мръсен доста умекна като му опрях едно 25 сантиметрово острие във врата и това е най фрапантната случка от деня,другите критични ситуации предизвикани от малоумни тъпаци няма смисъл да ги разказвам.Само незнам дали следващия такъв олигофрен му опра ножа във врата няма да се изкуша да го натисна навътре и да си остане да лежи на кръстовището.
gti написа:Jordi написа:Трябва да има толератност по пътищата родни
Абе каква толерантност в тази държава пълна с олигофрени и мръсни мангали.Днес тръгвам да правя ляв завой,но ми светва червено и спирам,гледам го тоя зад мен,че почва да ме псува и ме заобикаля и спира до мен и пак ме псува защо съм спрял на червено.Ествествено на следващия сфетофар го догоних и педала мръсен доста умекна като му опрях едно 25 сантиметрово острие във врата и това е най фрапантната случка от деня,другите критични ситуации предизвикани от малоумни тъпаци няма смисъл да ги разказвам.Само незнам дали следващия такъв олигофрен му опра ножа във врата няма да се изкуша да го натисна навътре и да си остане да лежи на кръстовището.![]()
ама и заради такива като тебе стават простотии да знаеш!
-
KOKO ГЕОРГИЕВ
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Тва се превръща в спора за яйцето и кокошката-олигофрените са навсякъде-зад волана,на седалката на велосипеда,пеша,на ролери,на мотори,на скутери и т.н.Българин да се наричам първа радост е за мене-освен да се трепем по пътищата ние се и псуваме,разбиваме си огледалата за странично виждане,с гвоздей пишем ПЕДЕРАСТ по металика и още и още Питат ли ме дей простотията,де не могат да се разбират ората и от кръв аленеят пътищата,тамо аз ще отговоря- тамо в ориента бате що най любя на света!!!Мила родна картинка!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”