Отвратителна случка снощи!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Отвратителна случка снощи!

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 8:24

Пътуваме снощи от Бургас към София с мойте приятели и на 9-тия километър преди София гледаме една кола как криволичи на пътя (буквално!!!) и то доста. Задмина 2 коли "боя/боя" след което се опита да се блъсне в един автобус. Просто незнам как се размина с него (скороста не беше по малка от 130 защото ние го гонихме с около 140-150 да му видим номера).

Добрахме се до него и успяхме да му видим номера. Позволявам си да го напиша тук защото този човек си заслужава един много много здрав бой !

СО 3908 Р*

Колата беше тъмно син форд ескорт или опел астра (спорихме после каква беше но е трудно в такъв момент да видиш марка и модел).

След като го настигнахме и след като един път се опита с около 130 да се преобърне точно пред нас на 5-тия километър от София наби яки спирачки и застана почти напреки на пътя и 4 коли зад него едвам спряхме! Там даде десен мигач и зави в някаква отбивка (лозен или лозенец нещо такова пишеше неможах да видя добре).

Значи цялата гадост на историята беше, че аз звъня на 166 да им кажа номера. Вдига ми някаква жена и ме препраша (казах, че искам да ме свържат с КАТ София). Вдига ми някакъв мъж и аз му казвам, че има пиян шофьор и така нататъка и той ми казва, че това било КАТ в община елин пелин и не им пукало на тях и ми затвори! след което аз вече бесен спирам на кпп-то на София отивам при единия полицай и му обяснявам за какво става дума и той ми казва, че нищо неможе да се направи щом не е дошъл насам. Питах го защо аджаба не си използва радиостанцията, но той ме изгледа глупаво. По погледа му разбрах, че май е трудно да я използва или просто не му се занимаваше. След това ми каза пак, че нищо неможе да се направи щото е избягал! Аз им теглих една ама много много яка майна и си заминах! Качихме се в колата и когато стигнахме до цариградско звъннах пак. Този път тая патка заспала ме свърза точно с кат София които се отнесоха малко по културно този път и казаха, че ще направят всичко възможно и ми пожелаха приятна вечер.

Та искам да призова всички! ако някой го познава или го види.. не съм човека който ще го съди но съм човека който той на 4 пъти се опита да убие (риска си беше наш защото трябваше да му видим номера!!), хвърлете му един хубав бой!

Просто гарантирам .. от карането на този човек.. тоя определено беше над 3-4 промила .. просто незнаеше къде е даже незнам как видя отбивката ! сигурно е бил някакъв инстинкт !

Просто се надявам днеска да няма още една тема с негово участие !

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 20 авг 2007 8:36

пич, така е за съжаление :( и аз снощи се прибирах от морето и трябва да ти кажа че е пълно с олигофрени :wink: пресен пример от снощи: имаше задръстване, почти бяхме спряли и пловдивска бригада от 7 или 8 коли караха поне с 80 км/ч в насрещното платно докато дойде кола отсреща :arrow: следва рязка засечка на кола, която си кара в дясното платно за да се прибере "гъэара" :evil: само той бърза да се прибере :evil: даже един бакшиш как засече колегата v1k - на менми идваше да сляза и да му спукам кофата :evil: няма оправия тука

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 8:41

Ейй да като каза се сетих.. 40 километра (точно след края на магистралата на карнобат) ги минахме за 2 часа !!! имаше задръстване от края на магистралата до първото село там след карнобат.. ебало си е майката ние карахме 30 минути в насрешното (щото там кола не минаваше много странно!! знам че не е хубаво но нямаше как!) по едно време стигнахме до някакъв зелен ТИР които явно беше запушил пътя в селото и за това не са минавали коли.. обаче задръстването беше по яко от колкото в центъра на софия в час пик

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 20 авг 2007 8:46

Бате, и така и така е бил пиян, защо не го настигнахте и не му ударихте една гора бой, изобщо нямаше да разбере какво става :evil:

Потребителски аватар
vladko_g40
Автомобил: Audi A6 Audi 90
Двигател: AEB AAN
Контакти:

Мнениеот vladko_g40 » Пон 20 авг 2007 8:48

ми какво да ти кажа - тръгнахме в 20.00 и пристигнахме в 03.00 :? след Поморие имаше и катастрофа с моторист :?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 20 авг 2007 8:52

NovobranecGT написа:Бате, и така и така е бил пиян, защо не го настигнахте и не му ударихте една гора бой, изобщо нямаше да разбере какво става :evil:

Моя приятел го беше страх за колата (пък и санто щеше да ни бие :lol: ) + това има един лаф "Лудия от пияния бяга!".

Дано някой да го познава, че той да му дръпне един хубав бой ! :(

а за задръстването в действителност нямаше никакво .. сами си пречехме !

Дясната лента (за към София) от 1 беше станала на 4 :) а лявата минаваха през банкета! Грозна история.. незнам скуба как са се прибрали. Ние тръгнахме 16:30 от Бургас и в Стара загора бяхме 8 часа! можете да си представите какво беше!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”