Perso написа:Абе пич!
Като е такъв случея, отвинтваш с един парцал сгънат на 1000 и метнат връз казанчето!
Колегата е имал лош късмет, едва ли не знае как се прави.Случката не е за смях.
Perso написа:Абе пич!
Като е такъв случея, отвинтваш с един парцал сгънат на 1000 и метнат връз казанчето!
нема смисъл от псувание надявам се вече да си по добре и др път по внимателноThe Red Guy написа:Да си споделя мъката с вас - карам си сеат-а и гледам изведнъж стрелката над 100 градуса, хубаво, че имам навик да следя уредите. Спирам, вдигам капака и от разширителния съд тече ли, тече. Оставих я да изстине 10-15 мин, пипнах долния маркуч - студен - термостатът задържал. И след малко почнах полека да развивам капачката на разширителния съд - за да долея дестилирана вода, ама защо не изчаках поне час да се еба в тъпата глава! Изби налягането, омаза ме целия, хубаво, че не ми изгори лицето - само дясната предмишница! ВСЕКИ ОТ УМА СИ ПАТИ, МАМКА МУ! Ще кажеш, че от вчера карам кола, веднага вадя тубата с вода от багажника, целия се измих от един близък магазин си взех сода бикарбонат, поръсих мястото да не се подуе и сега ще мажа с Дефламол и ще си псувам тъпата глава! В понеделник един нов термостат и сме готови!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 137 госта