абе да не си сънувал , преди 2 седници ми гепиха телефона (samsung SGH-D600 + 512 SD)от заключения голф приблизително 570 лева на зад...............................
неам думи !
Едно браво за полицията ;)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
wili98 написа:Madj0 написа:Късметлия си голям , че ако са били гоемите циганета ......
след някой и друг ден и гоуемите ша додат...
ма до тогава, ще съм нитовал усилвателя за седалката... ще трябва да къртят цялата седалка
Не става....един съвет пък ако искаш се доверявай.
Две неща всяват ужас у циганина:
1.Трупове.
2.Импотентност.
Сега понеже труп няма как да сложиш в колата ,не е естетично някак си(иначе бъди сигурен,че ще я пази по-добре от алармата)....
остава вторият вариант...
Поставяш надпис:Пипането на тази кола води до импотентност и безплодие!(Сиреч ...когото хвана да я пипа ще му отрежа тестикулите!) .....Пробвай-може и да свърши работа....
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
chefito написа:timon_tg написа:аз мойта я спирам така 4е да я виждам от терасата, заредил съм въздушната пушка и а запищи и веднага се целя...профилакти4но вкарвам по 1 съчма край мангалите дето се събират до блока ми и като ме видят после направо се разотиват сами...м***** манафска.
Така така, добре ги е дресирал гадовете

Евала на полицаите!
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Преди няколко години по нощите чух шум от счупване на стъкло.
Показах се на прозореца и гледам в една кола долу на паркинга свети някакво фенерче... двама се въртят около нея...
Веднага звъннах на полицията. За по-малко от 4 минути на паркинга влезе джипка без светлини, като ги пусна в последния момент, заедно с един боен фар. Двама полицаи дойдоха от пътечката от към буливарда, а един през градинката от към перпендикулярния буливард.
И двамата бяха спипани, обискирани и се започна разговор с тях.
Дано само не се е оказало, че това е бил собственика и някой негов приятел, дето са разчиствали стъкълца след претърпяно произшествие или кражба, но по-рано през деня/вечерта!
Предполагам, че ако са били собствениците, няма да им е било хич приятно!
Ама много подозрително беше всичко... нямаше как да не звънна!
Иначе полицаите тогава реагираха наистина светкавично! И това беше преди години. Въобще го нямаше масираното им присъствие като сега по улиците, та явно са дошли от по-далечко.
Показах се на прозореца и гледам в една кола долу на паркинга свети някакво фенерче... двама се въртят около нея...
Веднага звъннах на полицията. За по-малко от 4 минути на паркинга влезе джипка без светлини, като ги пусна в последния момент, заедно с един боен фар. Двама полицаи дойдоха от пътечката от към буливарда, а един през градинката от към перпендикулярния буливард.
И двамата бяха спипани, обискирани и се започна разговор с тях.
Дано само не се е оказало, че това е бил собственика и някой негов приятел, дето са разчиствали стъкълца след претърпяно произшествие или кражба, но по-рано през деня/вечерта!
Предполагам, че ако са били собствениците, няма да им е било хич приятно!
Ама много подозрително беше всичко... нямаше как да не звънна!

Иначе полицаите тогава реагираха наистина светкавично! И това беше преди години. Въобще го нямаше масираното им присъствие като сега по улиците, та явно са дошли от по-далечко.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Шшшшш - не ми ги хвали,просто си извадил късмет - ако патрула е на друг случай - знаеш ли кога ще те огрее да ти дойде някой!На тъста ми апартамента два пъти го тарашат в рамките на две години и после - ала,бала поротокала - пий студена вода и си купувай скъпи ключалки!
Евала за свършеното,но да не се заблуждаваме - повече подробности на л.с

Евала за свършеното,но да не се заблуждаваме - повече подробности на л.с

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Едно браво за полицията ;)
да не е бил полицай Кратрий от Ало АЛо ?wili98 написа:-вика вие ли собственик на полото?..
или руснак ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”