Кой за какво протестира?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Нед 02 сеп 2007 7:46

И да си протестират,и да не си протестират мястото вече е определено за застрояване.
Лошото е,че ще се съсипе поредното хубаво кътче от нашето черноморие!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Нед 02 сеп 2007 10:27

madmen написа:
Относно избори и гласуване -> това е нещо лично и всеки има позиция лично за него си. Ама требе да си доста проЗД за да мислиш че като не упражняваш правото си на вот, изразяваш някаква позиция.
Позволи ми да не се съглася,когато нямам избор просто не гласувам.На последните избори сумати народ ревнаха че с негласуване избрахме турци,а за мен дали е Иван или Доган няма значение,и двамата работят против нас.Значение има само този който работи за родината,другото е паразит и вредител.Благодарение на негласуването на голяма част от българите хора като Софиянски и Костов не влезнаха в европарламента.
А по темата ние нямаме култура да си защитаваме правата.Българина има силно развито чувство за държавност и не се поддава лесно на протести.Друг е въпроса че това състояние на апатия е добре манипулирано поне засега,ще ми се в бъдеще да изпуснат юздите.Протестите за Странджа и Пирогов дават добър пример но трябва готовност за жертва,все някой ще бъде бит,на някои ще бъдат написани актове...

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 02 сеп 2007 10:30

циганите показаха как се протестира ! с брадви и ножове ! е така ако беха и Българите, да се бееме опраили за 10-години :idea:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Нед 02 сеп 2007 21:35

Повечето протести сами леко комични, а на бакшишите се поиздразних.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”