Специални благодарности на vaskoto1

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
kike
Автомобил:
Двигател:

Специални благодарности на vaskoto1

Мнениеот kike » Пон 03 сеп 2007 19:49

Искам да изкажа специални благодарности на vaskoto1, за бързото откриване и оправяне на проблема на колата ми, който ми създаваше проблеми в последно време. Проблема беше в това че колата гаснеше и не искаше да пали известно време, а след това запалваше без проблем, а понякога гаснеше и палеше веднага. След няколко закъсвания из натоварените улици на София, ползване на "евтините" услуги на пътна помощ или теглене с важе от приятели, ходене по сервизи(за сажеление vaskoto1 релаксираше на морето по същото време), където поставяха какви ли не "диагнози", като се започне от смяна на бобина, датчици, бензинова помпа, сонда, комптър, релета и т.н. проблема ми беше решен за отрицателно време. Добре че има още майстори, които обръщат необходимото внимание на клиентите си, защото като обиколих по принуда няколко сервиза се разочаровах тотално. На повечето места задължително ти правят диагностика от която казват,че колата е ОК и ти прибират от 25 до 50 кинта след което, казват ами колата ви работи, нищо че си я закарал с пътна помощ и тя е запалила в сервиза а след това пак е загаснала и те те изпращат най-учтиво да си ходиш минавайки през касата естествено.
Ползвам услугите на vaskoto1 от както съм си купил коата около 2г. и се надявам и за напред да ги ползвам, жалко че за момента не извършва всички видове ремонти, но дано занапред да отвори по-голям сервиз!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”