Мнения за НБУ

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 11 сеп 2007 8:10

За НБУ незнам дали се признава, така и не си взех документа, но ме научиха МНОГО добре на всичко за което бях платил! След като завърших, ме взеха ВЕДНАГА на работа..не са ми искали никакви документи, само по това какво мога.
:idea: Ако нямаш връзки, никаква диплома не те спасява 8)

Пичагата е прав нямаш ли еръзки нищо не става.

ciucci_galant
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ciucci_galant » Вто 11 сеп 2007 8:18

Една моя съученичка от гимназията завърши право в НБУ и сега е съдия :idea:

Важи дипломата!

еи братче нищо лично.. само знам че за съдия е 20к таксата :wink: и това го знам от МНОГО ама МНОГО достоверен источник ;)

А може ли да питам къде не искат кинти, за да се издигне дадена личност в сферата , в която работи ???????????????

timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Вто 11 сеп 2007 8:18

аз да ви кажа в сравнение с ТУ-София, НБУ е песен, не се учат някви тъпни от преди 20 години с преподаватели от преди 50 , имаш право да си избираш почти всичко което учиш и сам да си определяш програмата..парите не са чак толкова много , в моя сличай са само 150 лв повече от колкото за ТУ.
НО в ТУ е много трудно да се ходи на "задължителните" упражнения ако си на работа всеки ден..
Мен НБУ ме кефи достатъчно много за да се запиша там.

Потребителски аватар
spearhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spearhead » Вто 11 сеп 2007 8:28

daaaaaaa

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 11 сеп 2007 9:22

ciucci_galant написа:Признават се ...заедно със Софийския и Американския, са единствените Български университети в топ 3000 в света.

Не знам кой те излъга !!! НСА и УАСГ също ги признават из цяла Европа, но за НБУ не съм толкова сигурен !!!

не говорим за признаване на дипломите ...всички легални университети що годе ги признават .....ето класацията от тая година ....по миналата беше трети ...... сега е стотина места назад ..американския е паднал с 400 а софийския е дръпнал с около 400, унсс е около 5000то място а ЮЗУ е заминало назад ..

http://www.webometrics.info/rank_by_cou ... country=bg

Потребителски аватар
murzelamka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот murzelamka » Вто 11 сеп 2007 11:13

timon_tg написа:аз да ви кажа в сравнение с ТУ-София, НБУ е песен, не се учат някви тъпни от преди 20 години с преподаватели от преди 50.

Да, но същите тези преподаватели водят лекции и в НБУ. Разбрах обаче, че отношението към студентите
в единия и в другия университет е много различно (имам в предвид от един и същ преподавател).
Ако учиш нещо свързано с компютри е нормално да не учиш неща от преди 20 години,
защото тази сфера бързо се изменя. Но една електротехника например... не се е променила кой знае колко за това време...
Личното ми мнение за НБУ е:
- много добра база;
- който иска да научи, ще научи (в страхотни условия);
- който иска да отбие номера и да вземе диплома, пак ще успее (с минимални усилия).

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 11 сеп 2007 11:44

Tyan написа:
ciucci_galant написа:Признават се ...заедно със Софийския и Американския, са единствените Български университети в топ 3000 в света.

Не знам кой те излъга !!! НСА и УАСГ също ги признават из цяла Европа, но за НБУ не съм толкова сигурен !!!

не говорим за признаване на дипломите ...всички легални университети що годе ги признават .....ето класацията от тая година ....по миналата беше трети ...... сега е стотина места назад ..американския е паднал с 400 а софийския е дръпнал с около 400, унсс е около 5000то място а ЮЗУ е заминало назад ..

http://www.webometrics.info/rank_by_cou ... country=bg

Класаций като тая с лопата да ги ринеш.Като ходиш за работа мислиш ли че някой ще гледа точно тая класация или изобщо която и да е :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”