Колега може ли някой който има повече свободно време да погледне състоянието на един автомобил. За повече информация :
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
За този автомобил става въпрос. Ако е възможно да се срещнете с човека да погледнете колата и евентуално състоянието и. Предварително много благодаря колеги !!!
МОЛБА за помощ към Пловдивските колеги !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Според мен обявата е фалшива или колата не е в ред...за тези пари добра двойка,но не и тройка 1.8 ГТ.
не съм съгласен...просто човека иска да я продаде а не да спечели маса пари от нея. Колата в Германия е 500е + 1000 разходи ей ти ги 2000лв останалото му е горник...нормална цена...още повече в ПРОДАВА има няколко обяви за около тези пари...
п.с. все пак колата е скоро абитуриент....според мен и тези пари са много ама айде...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Преди седмица шурито докара Пассат Комби ABS '92г и я продаде за 2300 лв, като му излезе 300 лв. печалба. Защо тази да не е читава?
Пассата беше мн. добър!
За съжаление, няма да мога да свърша работа, защото малката в неделя има РД и жена ми ще ни лудне всички в къщи
Ако от понеделник нататък е още валидна обявата - никакъв проблем!

За съжаление, няма да мога да свърша работа, защото малката в неделя има РД и жена ми ще ни лудне всички в къщи

Ако от понеделник нататък е още валидна обявата - никакъв проблем!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”