Климатика избран моля споделете преди да се броят парите ...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 19 сеп 2007 15:48

И тука цените къде ги видя ?

Ами цените тук не съм ги видял , защото сме дилъри на булклима и мога да ги науча , ако си направя труда .... А се прехласвам толкова , защото съм виждал такъв как е направен , как работи и какво може да направи в студа .... иначе цената от около 2400 кинта без монтажи и т.н ми се върти в главата ..за най малкия от модела .....тъжно , но факт ... :lol:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 19 сеп 2007 15:53

juve написа: 2400 кинта без монтажи и т.н ми се върти в главата ..

:shock :( :?

Много ако беше до 2к лева можехме да се разбереме с вашата фирма директно да закупя от вас климата.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Сря 19 сеп 2007 16:13

Много ако беше до 2к лева можехме да се разбереме с вашата фирма директно да закупя от вас климата.

Би било глупаво .... все пак Булклима са Софийска фирма .... да не говорим , че цената ни няма да е по ниска от тяхната , защото Те ни я дават ! А за монтажа - моя съвет е : винаги когато можеш си взимай монтажници от БЛИЗКО място .... че съм се наслушал на : еми ти си в гаранция , ама транспорт...командировъчни едва ли не .... са за твоя сметка " А ако си вземеш климатик от Фирмата която ти го монтира - перфектния избор - климатиците се делят на" наши и ваши" -- на нашите сме дръпнали парите за продажба и за монтаж и сме доволни , на чуждите - не е точно така затова..... :wink:

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Сря 19 сеп 2007 16:38

Много си прав.Опре ли работата до гаранция в магазините почва едно увъртане и прехвърляне на топката,че не е истина.Докато ако го купиш от фирма която се занимава само с продажба и монтаж на клими е друго нещо.Те няма как да го увъртат,защото те ти продава и те ти монтират стоката.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Сря 19 сеп 2007 16:48

Те няма как да го увъртат,защото те ти продава и те ти монтират стоката.

:D И аз в зората на климатичното дело бях такъв мафиоз :wink: Идеята е , че клиента ти припомня : Аз нали ви доведох да видите и взех каквото ми казахте - сега се оправяйте.... докато тези от магазина гаранционните сервизи ти викат : а бе този не е за това помещение бе , ега ли те какво си взел ...ние ти го "сложихме" :wink: само ...я си ходи по пътя :wink: гадно е , ама в БГ няма справедливост :evil:

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Сря 19 сеп 2007 18:23

Взе ми думите от клавиатурата :lol: :beer

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Сря 19 сеп 2007 19:24

да но не забравяйте че в гаранционните условия има една подробност че ако климатика не отговаря за помещението имаш право да откажеш да попълниш гаранцията и да откажеш гаранционно обслужване!говаря за клими който не са наша продажба за нашите винаги се съобразяваме с размерите на помещението и големината на климата :wink: и още нещо панасоник нямат китайска сглобка на 15ка. инвертер :wink:

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Сря 19 сеп 2007 19:58

За това иде реч.В моят случай човека дойде,огледа и каза:12ка ти върши перфектна работа,ще го сложим тук и т.н.След една година се обади да му направим профилактика-безплатно.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Сря 19 сеп 2007 22:22

ако климатика не отговаря за помещението имаш право да откажеш да попълниш гаранцията и да откажеш гаранционно обслужване!

Ама това е много хубаво ...на теория ...на практика ако откажеш да попълниш картата де факто губиш и пари защото няма да го монтираш ..... :lol: И като се има в предвид колко честен е този бранш :wink: много красиво ...на думи ...
Относно профилактиката която е без пари - колега , този тип трябва да го окачите на някое табло ..... вечна слава .... :lol: ..освен ако прави профилактика ей така , както аз седя и си гледам кафето .... профилактиката обикновено включва разглобяване и измиване на телата ( е , без да се разкачат де :wink: ) и безплатно в тази работа няма .... :roll:

Потребителски аватар
dekata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekata » Чет 20 сеп 2007 17:42

Това е въпрос на фирмена политика :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”