Предлагат ми инверторен климатик Fudji Electric 12btu
Модела е напълно подходящ за помещението което ще отоплява/охлажда но никъде не намерих информация за надеждността на марката Някой има ли някаква информация?
Мнение за инвертор Fudji
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
с таз тояга не се занимавай!
еее ...доста силно изказване ! с кого конкретно го сравняваш, че го обяви за тояга ? Не , че няма и по добри модели , ама тояга не е ....зависи от парите , бих казал в случая ... измъкнах една ценова листа от Темпекс (Пловдив ) 1490 лева.....ама не знаммодела кой е .....12 инвертор е доста общо понятие.....
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:ама че обосновани мнения се навъдиха ! или тук се играе на пирамида някаква? е , нека и аз се включа : сложи си един 12 инвертор Фуджитсу и не се занимавай с глупости![]()
![]()
![]()
![]()
п.с Мисля , че някои колеги се бъркат с една друга гад - ФуджиКО или нещо от сорта - 100 % китайска изгъзица ....
фуджитсу краля на климатиците

- vaalentin70
- Автомобил:
- Двигател:
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
DAIKIN на село няма Да идват да ми го слагат от друг град не искам,защото ако се счупи баш зимата няма да ги чакам 2-3 седмици на студа.
От информацията която получих от интернет излезе,че Fudji,Fudjitsu и General били едно и също нещо Моделите им били идентични /информацията е от setcom /
Общо взето се бях ориентирал към Панасоник 12-ка инвертор,но единственият вариант е да го закупя от Техномаркет-а ама всички казват че там работата е ялова
Fudji-то ще се слага от частна фирма,чийто собственици са много добри мои приятели Нямам си и идея кой е модела - инвертор 12-ка това ми каза и си заложи името на него
Прочетох няколко мнения от собственици на тази марка и 90% от тях бяха доволни,но реших да се допитам и до вас
Почти сигурно е че него ще поръчам в понеделник
От информацията която получих от интернет излезе,че Fudji,Fudjitsu и General били едно и също нещо Моделите им били идентични /информацията е от setcom /
Общо взето се бях ориентирал към Панасоник 12-ка инвертор,но единственият вариант е да го закупя от Техномаркет-а ама всички казват че там работата е ялова
Fudji-то ще се слага от частна фирма,чийто собственици са много добри мои приятели Нямам си и идея кой е модела - инвертор 12-ка това ми каза и си заложи името на него
Прочетох няколко мнения от собственици на тази марка и 90% от тях бяха доволни,но реших да се допитам и до вас
Почти сигурно е че него ще поръчам в понеделник

Върни се в “ОФФ-Топик - други”