Търся тази плюшена играчка.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Търся тази плюшена играчка.

Мнениеот dj_nako » Пон 01 окт 2007 9:19

значи колеги темата ми е много ама много извън темите за които се говори в форума,но знам че в този vw форум колегите са най приятелски настроени и помагат винаги както трябва.
значи трябва да намеря/подаря тази играчка.по възможност да е плюшена,но може и от пластмаса.размерите не са от значение.парите също.е тва животинче е от филма over the heudge и ако може моята играчка да е същата като нея.
Изображение

ако има някой колега който работи в магазин за подобни изделия,или пък има приятел който има нещо общо с магазин за подобни изделия нека да провери има ли го тва животинче.

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Пон 01 окт 2007 9:34

Като гледам как изглеждат плюшените версии детето ще трябва да е с доста богата фантазия:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Пон 01 окт 2007 10:43

ей сега прегледах e-bay ,както май е направил и колегата преди мен :wink: , та има няколко предожения,но незнам как стои въпросът с шипинига до България,ако се беше сетил месец по-рано щях да ти я донеса тази играчка... :dontknow: [/url]

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 01 окт 2007 13:35

lowrider написа:ей сега прегледах e-bay ,както май е направил и колегата преди мен :wink: , та има няколко предожения,но незнам как стои въпросът с шипинига до България,ако се беше сетил месец по-рано щях да ти я донеса тази играчка... :dontknow: [/url]
ами Галин е още там и май ще си идва декември,дали той няма да се нагърби да я вземе :?:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”