"Плюй в пазва мечка да те не среща "
На всеки може да се случи и никой не е застрахован , НО от известно време сме свидетели как нагли ко..ета със скъпи коли трепат хора и после се смеят в лицето на цялата общественост. Аз лично съм страшно възмутен .
P.S. Пък как такива говеда не мрът бе Screwy . Те тия дето могат да карат такива коли не са чак толкоз много и си се познават един друг. Ако пукнат двама трима бърем другите да се освестят малко.
Касапница/меле с два трупа...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Верно е че на всики може да се случи нещастие не дай боже.
Но поне това което можем да направим по отношение на безопастността трябва да го напправим. Като например да не се качваме зад волана с над един промил алкохол в кръвта и да не караме дато бесни в тунелите където на всички ни е ясно че е опасно и куп други елементарни правила които ако поне малко се спазват ще ни спестят подобни трагични глегки и какви ли още не неприятности.
Но поне това което можем да направим по отношение на безопастността трябва да го напправим. Като например да не се качваме зад волана с над един промил алкохол в кръвта и да не караме дато бесни в тунелите където на всички ни е ясно че е опасно и куп други елементарни правила които ако поне малко се спазват ще ни спестят подобни трагични глегки и какви ли още не неприятности.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
teneketo написа:...На всеки може да се случи и никой не е застрахован...
НЕ БАТЕ!!! На мен не може да ми се случи! Аз не карам с 150 км/ч в тунелите, не карам със 150 по улиците...
Аз карам нормално с 50-60. И на МЕН не може да ми се случи. Що говорите глупости всички...? На всеки можело да се случи... Дрън, дрън...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Към горния си пост искам само да добавя: Вчера карах по магистралата към Ябланица. САМО 2 ПЪТИ вдигнах 140 и то при изпреварване! Иначе 100-120. Къв изрод трябва да си да караш със 150 в тунел? Хората не са ги измислили тези закони от нямане какво да правят.
Мноо гадно звучи обаче: ЯД МЕ Е ЧЕ Е ЖИВ тапанара малък. Да беше се размазал, поне да знам, че има един олигофрен по-малко по пътищата
Мноо гадно звучи обаче: ЯД МЕ Е ЧЕ Е ЖИВ тапанара малък. Да беше се размазал, поне да знам, че има един олигофрен по-малко по пътищата
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хич не се чудя на такива лекета главите са им пълни с жълта пръст не с мозък. Мен ме е возило такси с 140 в града по бул. Вапцаров верно че беше вечер и нямаше движение ама чак такива скорости в града мерси. И като му направих забележка взе да ми обяснява колко разходи имал да покрива и че трябвало да се работи бързо бати тъпанара. Естествено го накарах да спре и да си сляза. Пък той нека си работи бързо но лошото е че ще претрепе някой невинен
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НЕ БАТЕ!!! На мен не може да ми се случи! Аз не карам с 150 км/ч в тунелите, не карам със 150 по улиците...
Аз карам нормално с 50-60. И на МЕН не може да ми се случи. Що говорите глупости всички...? На всеки можело да се случи... Дрън, дрън...
Ти може и да си спрял и въобще да не се движиш и некакъв дебил да те изтресе . Като казвам , че на всеки може да се случи да попадне в такова нещо нямам предвид точно ти или аз да караме с по 150 км/ч ( то аз толкова немога и да вдигна).
А иначе въпроса за отговорността и спазването на елементарни правила за движение е друга тема.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, мене ме е страх да вдигна повече от 80... щото физиката тогава е съвсем друга и не можеш да спреш изобщо, тоя гаден дебил карал със 150!!!!!!!! Подкрепям мнението, че на всеки може да се случи, щото дори да не караш ти с високи скорости, все ще се намери някой такъв идиот, да те натресе и да ти размаже мозъка по тротоара, и после да се оправдава, че не бил пил и не карал с висока скорост, при положение, че няма и следи от спирачен път!!! Такива са за доживотен затвор без никакво право на помилване... 

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съгласен съм че на всеки може да се случи. Пък и не е нужно да караш със 150 че да има сериозни поражения, със сигурност челен удар между две коли движещи се по правилник със 50 би нанесъл сериозни поражения. Мене преди три четири месеца така ме натрясоха на орлов мост в 4 и 30 в наи голямото задрустване, че още ме боли врата. И бях спрял. А пича беше с жигулка, и пак казвам че беше задръстено. Мога да кажа че беше кофти стечение на обстоятелствата, и мога да гарантирам че пича не се е движел със 150 километра в час. А тези, който вярват че не може да им се случи нищо понеже карат бавно просто да се замислят и ако искат да им покажа какво остана от колата ми.(по събрах това онова, задните гуми и задния мост и едно друго)
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Мене преди три четири месеца така ме натрясоха на орлов мост в 4 и 30 в наи голямото задрустване, че още ме боли врата. И бях спрял. А пича беше с жигулка, и пак казвам че беше задръстено. Мога да кажа че беше кофти стечение на обстоятелствата, и мога да гарантирам че пича не се е движел със 150 километра в час.
Бате знаеме я случката. Човека с жигулката е на Jerom баща му.
Ето я и темичката: http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=6020&highlight=%E6%E8%E3%F3%EB%E0
- PL-16v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CX написа:PL-16v написа:E тава вече е възможно наи лошотоаз лично не бих го нарекъл келеш защото на всеки може да се случи.........................
Във вестника пишеше, че е карал със 150: Ако е вярно това си е чиста проба келешлък за мен
Поне да беше на магистралата... или поне не в подлез...
Аре стига глупости бе колко пъти сме карали и с повече даже не е истина наи малко имаш право да съдиш момчето жалко за хорицата..............
Върни се в “ОФФ-Топик - други”