scuba написа:Kaizer Soze написа:[
Дано не съжалявам много....![]()
![]()
Имаш още време да размислиш
абе влезеш ли един път м/у въжетата......

бате питай дали ше раздават екипиKaizer Soze написа:Фитнеса ми идва тъпо занятие, тичането - скучно....искам да ходя да се млатя жизнерадостно с хората, ей така да поддържам само форма...
Ако някой има инфо за клуб ще му бъда благодарен....пък ако не намеря - почвам ги в офиса наред, дееба....
santo_trafficante написа:бате питай дали ше раздават екипиKaizer Soze написа:Фитнеса ми идва тъпо занятие, тичането - скучно....искам да ходя да се млатя жизнерадостно с хората, ей така да поддържам само форма...
Ако някой има инфо за клуб ще му бъда благодарен....пък ако не намеря - почвам ги в офиса наред, дееба....![]()
нали знаеш за "тематичния"
![]()
Kaizer Soze написа:Фитнеса ми идва тъпо занятие, тичането - скучно....искам да ходя да се млатя жизнерадостно с хората, ей така да поддържам само форма...
Ако някой има инфо за клуб ще му бъда благодарен....пък ако не намеря - почвам ги в офиса наред, дееба....
ACCELERATOR написа:Аз съм навит, обаче ако почна да ходя ще съм крайно нередовен, поради причината, че не съм си постоянно в София. Не знам кой треньор ще ме търпи така. Преди тренирах самбо, над 3г, но спрях поради проблеми с бъбреците. Лекарите изрично ми забраниха, защото при падане удара се поема точно от тази област.. И не съм сигурен дали в бокса/кикбокса пак няма удари в областта на кръста
XIKS написа:кажи от кой квартал си колега
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 116 госта