паркиране пред блока!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Какви храсталаци
-да не се срещнем нейде из любовно-природните кътчета около София
Секс клубна среща-очаквам с нетърпение снимките от последната среща
Прати лично-ела до Младост да ти ги оправя с Платинума-ако ти е далеч-продават всяк,ви тубички за поправки -ама не им знам ефекта-рекламирам само т,ва в което съм сигурен,че няма да ме псуват ако си купят същото 
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Много мразя някой да паркира пред входа на къщата ми.А живея в центъра.Има селяни дето идват да играят бинго или си спират колата в петук и заминават за село и се връшат яв неделя вечер я в понеделник.Цял площад има за паркиране ама точно пред наса за да е на сянка ще взема да я резна тази липа.Но ако е VW се примирявам и не се нервя
о най се нервя когато някой се е качил на тротоара и за да си влезеш трябва да се промушваш на една страна през входната врата.
о най се нервя когато някой се е качил на тротоара и за да си влезеш трябва да се промушваш на една страна през входната врата.
Последна промяна от kris11 на Вто 09 авг 2005 20:42, променено общо 1 път.
- mishu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kris11 написа:Много мразя някой да паркира пред входа на къщата ми.А живея в центъра.Има селяни дето идват да играят бинго или си спират колата в петук и заминават за село и се връшат яв неделя вечер я в понеделник.Цял площад има за паркиране ама точно пред наса за да е на сянка ще взема да я резна тази липа.Но ако е VW се примирявам и не се нервя.
Незнам кфо е в крайните квартали, защото и аз съм в центъра. Но тука просто си е е**ло м***та. То не са фирми то не са селяни. Идват и си спират колата пред входа ми, само защото има полиция наоколо. Подивявам. Само 1 фирма има към 5-6 коли. Ужас е просто. Събота и неделя няма ядове - места за цялата китайска армия, но в работен ден... Трябва да стане като на запад - само който живее (Resident) тук да може да спира, а не от 5 пресечки да идват пред нас щото има полиция и уш пази ( главно люпи семки).
- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема не е в селените, а в общинското ръководство и проектантите на сгради. Колко от новите сгради имат предвидени паркоместа поне за живущите в тях? Кога фирмата Паркинги и гаражи ще земе да направи един паркинг кат хората, а не само да вдига коли с паяци? Ей тези два въпроса като се решат, ще има място и за живеещите и за работещите в големите градове.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”