паркиране пред блока!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пон 08 авг 2005 18:10

Какви храсталаци :oops: :wink: -да не се срещнем нейде из любовно-природните кътчета около София :o :oops: :wink: Секс клубна среща-очаквам с нетърпение снимките от последната среща :lol: Прати лично-ела до Младост да ти ги оправя с Платинума-ако ти е далеч-продават всяк,ви тубички за поправки -ама не им знам ефекта-рекламирам само т,ва в което съм сигурен,че няма да ме псуват ако си купят същото :wink:

Потребителски аватар
ABT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ABT » Пон 08 авг 2005 19:54

трудно се фаща логиката на някои каруцари дето спират 'се едно техен света.. ми нали като запушиш някои недай си боже на тоя човек му потрябва колата я за болен човек я нещо спешно к'во ше прай той...
бащата като ходеше на работа с колата и да го запуши някои оня оставаше с 1 гума назад.... :twisted:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 08 авг 2005 22:36

Много мразя някой да паркира пред входа на къщата ми.А живея в центъра.Има селяни дето идват да играят бинго или си спират колата в петук и заминават за село и се връшат яв неделя вечер я в понеделник.Цял площад има за паркиране ама точно пред наса за да е на сянка ще взема да я резна тази липа.Но ако е VW се примирявам и не се нервя
о най се нервя когато някой се е качил на тротоара и за да си влезеш трябва да се промушваш на една страна през входната врата.

Последна промяна от kris11 на Вто 09 авг 2005 20:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 09 авг 2005 12:21

kris11 написа:Много мразя някой да паркира пред входа на къщата ми.А живея в центъра.Има селяни дето идват да играят бинго или си спират колата в петук и заминават за село и се връшат яв неделя вечер я в понеделник.Цял площад има за паркиране ама точно пред наса за да е на сянка ще взема да я резна тази липа.Но ако е VW се примирявам и не се нервя.

Незнам кфо е в крайните квартали, защото и аз съм в центъра. Но тука просто си е е**ло м***та. То не са фирми то не са селяни. Идват и си спират колата пред входа ми, само защото има полиция наоколо. Подивявам. Само 1 фирма има към 5-6 коли. Ужас е просто. Събота и неделя няма ядове - места за цялата китайска армия, но в работен ден... Трябва да стане като на запад - само който живее (Resident) тук да може да спира, а не от 5 пресечки да идват пред нас щото има полиция и уш пази ( главно люпи семки).

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Вто 09 авг 2005 12:55

Е, добре де, а ние които работим в центъра къде да спираме колите си, съгласна съм че не е много приятно там където живееш да няма къде да си паркираш колата от "служебни" коли, но като не са осигурили места за паркиране ....... :wink:

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Вто 09 авг 2005 13:00

Стига с тия селяни бе ! :) Попиляхте ги от псувни . Аз съм градско чедо и не се засягам ама не са ни виновни селяните , просто градовете ни не са проектирани за толкова парко-места . Проектантите на града вобще не са си и представяли , че някога може да има толкова много коли на глава от населението

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Вто 09 авг 2005 13:05

МОРСКИЯ написа:...просто градовете ни не са проектирани за толкова парко-места . Проектантите на града вобще не са си и представяли , че някога може да има толкова много коли на глава от населението

Че е така, така е, ама някой нещо да вижда да се прави по въпроса? :evil:

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Вто 09 авг 2005 13:08

Проблема не е в селените, а в общинското ръководство и проектантите на сгради. Колко от новите сгради имат предвидени паркоместа поне за живущите в тях? Кога фирмата Паркинги и гаражи ще земе да направи един паркинг кат хората, а не само да вдига коли с паяци? Ей тези два въпроса като се решат, ще има място и за живеещите и за работещите в големите градове.

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Вто 09 авг 2005 13:10

Така е , ма исках да кажа , че не са ни виновни селяните а държавата . Те хората насело си имат места болл за спиране и не могат да възприемат че ние тука се караме за едно местенце

Върни се в “ОФФ-Топик - други”