Че става за гъзария е вярно, голяма тръпка си е кабриото, но е кофти да те минават разни талибани с голфчета с кола, която излгежда по този начин
Има ли някой работещ в Кока Кола София ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми се обадиха 1 месец след интервюто за да ми кажат, че не съм избран, но ако искам ще ми пазят молбата за работа и CVто ако случайно се отвори място за работа при тях.... Аз си мисля че може би не са ме взели и заради това че съм с 11 точки ако някакси могат да проверят де ... няма значение ... Убедих се че в големи фирми без връзки не става
Успех на колегата ! Поздрави!
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:На мен ми се обадиха 1 месец след интервюто за да ми кажат, че не съм избран, но ако искам ще ми пазят молбата за работа и CVто ако случайно се отвори място за работа при тях.... Аз си мисля че може би не са ме взели и заради това че съм с 11 точки ако някакси могат да проверят де ... няма значение ... Убедих се че в големи фирми без връзки не ставаУспех на колегата ! Поздрави!
Напротив става
Продължавай да гледаш напред има и други.
Елемента с връзките е вярно, че го има, но който търси намира.
Един единствен път почнах работа с връзки и таботата беше хамал.
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми освен в Кока кола и в Данон кандидаствах. Вярно че не бях много очарован на вид от работата, но пак ме резнаха. Те може би искат и много опитни хора ама нали някой трябва да даде шанс и на по-младите и неопитни като нас с колегата който сега кандидатсва там. Нали трябва да трупаме опит .. като не ни позволяват от къде да го вземем този опит ? .. не се продава .. Много ме е яд !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”