Плащам си нет-а към мегалан. Прибирам се и о чудо - вече не се закача и да няма нет - казва че са ми грешни името и паролата. Викам 2 часа и ще се оправи. Нъцки. 10 вечерта - звъни, звъни - няма кой да дигне. Прибирам се в 1 сутринта и чудо - дигат ми. Ама им се срива програмата, щели да ми звъннат като я подкарат ( предполагам към 3 през ноща ). На сутринта - никой не е звънял. Аз пак звъня. Дига едно момиченце и казва мда, всичко е точно, интернет трябва да имате. Това се повтаря 3 пъти, през 15 мин, с различни момиченца на телефона всеки път. Всичко било наред, не можели да ме свържат с някой от сисадмините, проблема бил при мен. Накрая ми дадоха да говоря със сисадмина който е проверил всичко. И к'во ми изръси той на 3тото изречене - ми всичко е наред, ама нямам достъп до рутера който е при вас, ще трябва да изчакаме някой с достъп до него. Такъв ще има към 12:30, тогава ще отстраним проблема. В 13:30 случайно съм вкъщи - пак нет няма. Пак същия проблем. Звъня, попадам явно на на някоя от сутрешните 'операторки'. Ми изчакайте, ще приказвам със сисадмин-а. Приказва и след 2 мин ми казва - проверете пак. И о чудо - нет има. След около час разговори с тях по телефона да ги убедя че проблема не е мой, а техен...
Само един начин виждам да се оправи това положение - образование