Aбсурдът ЕВРОКОМ!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Мнениеот brum » Чет 25 окт 2007 22:29

Хм, това като моето приключение.

Плащам си нет-а към мегалан. Прибирам се и о чудо - вече не се закача и да няма нет - казва че са ми грешни името и паролата. Викам 2 часа и ще се оправи. Нъцки. 10 вечерта - звъни, звъни - няма кой да дигне. Прибирам се в 1 сутринта и чудо - дигат ми. Ама им се срива програмата, щели да ми звъннат като я подкарат ( предполагам към 3 през ноща ). На сутринта - никой не е звънял. Аз пак звъня. Дига едно момиченце и казва мда, всичко е точно, интернет трябва да имате. Това се повтаря 3 пъти, през 15 мин, с различни момиченца на телефона всеки път. Всичко било наред, не можели да ме свържат с някой от сисадмините, проблема бил при мен. Накрая ми дадоха да говоря със сисадмина който е проверил всичко. И к'во ми изръси той на 3тото изречене - ми всичко е наред, ама нямам достъп до рутера който е при вас, ще трябва да изчакаме някой с достъп до него. Такъв ще има към 12:30, тогава ще отстраним проблема. В 13:30 случайно съм вкъщи - пак нет няма. Пак същия проблем. Звъня, попадам явно на на някоя от сутрешните 'операторки'. Ми изчакайте, ще приказвам със сисадмин-а. Приказва и след 2 мин ми казва - проверете пак. И о чудо - нет има. След около час разговори с тях по телефона да ги убедя че проблема не е мой, а техен...

Само един начин виждам да се оправи това положение - образование :) . Ама кажи ми, как ще сложат там някой който разбира, като на тия хора трябва да плащат скъпо, а на тези студенти ( операторки ) - жълти стотинки...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 25 окт 2007 22:59

софииска кабелна компания ...

имах нет но ми гръмна компа (дъно, процесор и захранване) преди тва не съм имал проблеми с нета! купувам си нов комп , викам ги за свързване , като си плащам ... идват праат квот праат , нет няма! :shock след двуседмични мъки от тяхна страна ( не съм бил в софия) като се прибрах с скандал ги викнах да ми пуснат нета... ОК дойдоха на момента НО не можаха да го пуснат! :shock Лан картата ми била много мощна и не можели да я захранят :shock :shock :shock :shock :shock бях полудял и те си тръгнаха , след това (на другия ден) се обадих пак и ги викнах да дойдат да ми оправят нета (предварително се бях досетил къде е проблема) и те идват , ръчкат, цъкат ама пак к*р! писна ми и им викам : момче обади се в офиса и продиктувай мак адреса да го въведат в сървара защото не го разпознава и прекъсва нета към непознат или различен мак адрес, ония ме погледна странно се едно не съм прав направи го и хоп нета дойдееееееее........ тва е истината за съжаление секи наема некомпетентен персонал :cry:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 26 окт 2007 1:32

hooligans написа:софииска кабелна компания ...

имах нет но ми гръмна компа (дъно, процесор и захранване) преди тва не съм имал проблеми с нета! купувам си нов комп , викам ги за свързване , като си плащам ... идват праат квот праат , нет няма! :shock след двуседмични мъки от тяхна страна ( не съм бил в софия) като се прибрах с скандал ги викнах да ми пуснат нета... ОК дойдоха на момента НО не можаха да го пуснат! :shock Лан картата ми била много мощна и не можели да я захранят :shock :shock :shock :shock :shock бях полудял и те си тръгнаха , след това (на другия ден) се обадих пак и ги викнах да дойдат да ми оправят нета (предварително се бях досетил къде е проблема) и те идват , ръчкат, цъкат ама пак к*р! писна ми и им викам : момче обади се в офиса и продиктувай мак адреса да го въведат в сървара защото не го разпознава и прекъсва нета към непознат или различен мак адрес, ония ме погледна странно се едно не съм прав направи го и хоп нета дойдееееееее........ тва е истината за съжаление секи наема некомпетентен персонал :cry:

Защо не смениш ти адреса ами се занимаваш с тапаци :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”