Значи четох из търсачката някакви теми,но нещо не можах да се оправя пак.Файловете са свалени от камера и са .mov .moi някви такива,та пускам нерото и като ми е на CD има за видео диск,а като го пусна на DVD има за запис само на аудио двд, дата двд,но няма видео двд ? Дали нерото не ми е старо ? Или не правя нещо като хората? А ако знаете друга програма която може да ми помогне,споделете
Файловете са много междодругото...
Благодарско предварително
Запис на DVD
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vladsman1
- Автомобил:
- Двигател:
Да видим дали съм разбрал правилно. Искаш от .mov файл да направил DVD диск който да се чете от стандартен DVD Player? Пробвай с Video DVD maker pro от ТУК
- Vladsman1
- Автомобил:
- Двигател:
Kолегата иска от .mov файл (свален от камера) да драсне DVD.
Колега как така неможеш да се оправиш с програмата? Като я пуснеш те пита какво искаш да правиш. Избираш си да правиш ДВД от видео файл, след това избираш файла, конвертираш и печеш. (или поне така ми изглеждаше на първо четене). Ако още имаш проблеми свиркай да го мислим ко до го правим това.
Колега как така неможеш да се оправиш с програмата? Като я пуснеш те пита какво искаш да правиш. Избираш си да правиш ДВД от видео файл, след това избираш файла, конвертираш и печеш. (или поне така ми изглеждаше на първо четене). Ако още имаш проблеми свиркай да го мислим ко до го правим това.

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Запис на DVD
Audi_RS* написа:Значи четох из търсачката някакви теми,но нещо не можах да се оправя пак.Файловете са свалени от камера и са .mov .moi някви такива,та пускам нерото и като ми е на CD има за видео диск,а като го пусна на DVD има за запис само на аудио двд, дата двд,но няма видео двд ? Дали нерото не ми е старо ? Или не правя нещо като хората? А ако знаете друга програма която може да ми помогне,споделете
Файловете са много междодругото...
Благодарско предварително
Аз ползавам НЕРО ВИЖЪН Експрес за тази работа и добре става
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Audi_RS* написа:Не знам,но мойто неро първоначално като го пусна има да избереш CD, DVD, CD/DVD,да записвам видео има само на ЦД,като дам на ДВД няма опция да избера за запис на видео,има само аудио и разни други.. ще го мъча явно с някви програмки от нета...
Nero Vision Express е специална програма в НЕРО пакета ! Различно е от NERO Burning ROM !

Върни се в “ОФФ-Топик - други”