Какви ги върших в изборния ден

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Вто 30 окт 2007 23:59

Малееее чак ми се препи :lol:

Потребителски аватар
Stiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stiks » Сря 31 окт 2007 0:42

абе на другите избори може ли да дойда при вас да гласувам ? :twisted:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Сря 31 окт 2007 1:14

Майтап няма аз в изборния ден спах до 2 следобяд даже бях забравил че има избори mhihi

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 31 окт 2007 14:10

Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново??? :?

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 31 окт 2007 14:43

shenko написа:Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново??? :?

Колега не бой се аз имах същия проблем. Сложих вътре съчки ( обелени ) от акация и сега всичко е ток и жици. Ако нямаш свикай другия път като идвам, ще ида да отсека малко съчки.

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Сря 31 окт 2007 15:09

Adnan написа:
shenko написа:Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново??? :?

Колега не бой се аз имах същия проблем. Сложих вътре съчки ( обелени ) от акация и сега всичко е ток и жици. Ако нямаш свикай другия път като идвам, ще ида да отсека малко съчки.

Аз сложих от черница ама файда няма :?

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 31 окт 2007 15:34

shenko написа:
Adnan написа:

Аз сложих от черница ама файда няма :?

Отначало и аз така направих след като колегите тука ме посъветваха да сложа от чидотворната акацаия. Аз го държах малко около 36 часа. Може да дойдеш да пробваш без туй си близо до нас :twisted:

Потребителски аватар
fifcho
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1994
Контакти:

Мнениеот fifcho » Сря 31 окт 2007 15:49

Я таа годин пекох от бъз и от плодове що изпуших акацията деба :D :D :D . Ама бъзовата стана добра Bratt знаа он моа да каже :D :D :D :D :D :D :D :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”