Какви ги върших в изборния ден
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново???
Колега не бой се аз имах същия проблем. Сложих вътре съчки ( обелени ) от акация и сега всичко е ток и жици. Ако нямаш свикай другия път като идвам, ще ида да отсека малко съчки.
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Adnan написа:shenko написа:Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново???
Колега не бой се аз имах същия проблем. Сложих вътре съчки ( обелени ) от акация и сега всичко е ток и жици. Ако нямаш свикай другия път като идвам, ще ида да отсека малко съчки.
Аз сложих от черница ама файда няма

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:Adnan написа:shenko написа:Да използвам темата, тази година за пръв път вадих ракия, като изсипах джибрето, 40 кила останаха и казанджията ми каза да ги изсипя на преварката, каза че няма проблем, но сега ракията ми има малко дъх, да ли е от това, да ли да я преваря отново???
Аз сложих от черница ама файда няма
Отначало и аз така направих след като колегите тука ме посъветваха да сложа от чидотворната акацаия. Аз го държах малко около 36 часа. Може да дойдеш да пробваш без туй си близо до нас

Върни се в “ОФФ-Топик - други”