Vhs -> Computer какво е нужно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
1.8i написа:8 до 10лв на час струва..........

Та това си е все едно да платиш за собствените си записи.... авторски права...

Аз моите касетки по такъв начин съм си ги прехвърлил при един приятел с такава карта и получения резултат ми харесва.
Става и през тунер, но лично мен не ми допада да прехварлям нещо през тунер (висока честота), губи се качеството..., а да не говорим за звука, особенно ако е Hi-Fi...., в какво се "конвертира", ако и той мине през тунера!
Поне така мисля аз...
-
- Автомобил:
- Двигател:
relaxxx написа:Що го лъжете момчето ся... като я земе тая карта кво ше прави.. той не знае S-video какво е.. а пък като се ожени с една кепчър карта ше цъфне и ше завърже... отивай някъде да ти ги свалят, и не се занимавай с глупости....... чесно ти казвам.
За съжаление колегата е прав. Ще трябва да се чете щое то компресия и как се избира ... а колко място трябва на харда за да стане качествено ...
Аз свалям видео сам, но определено не е нещо, което можеш да се научиш да правиш за 10мин.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
В тази връзка ако видеокартата има DVI-I, което си мисля че означава Digital video input не става ли? И всъщност едно видео отзад като изходи освен S-video, RCA изходи и Scart - букса май няма други, та как те се вързват /с какъв кабел/ към входа на видео картата. Питам защото съм пред смяна на моята видео карта с друга и за AGP 8Х слот най-добрите предложения са с HDTV, и това DVI-I дето не го знам вход ли е, изход ли е, а ми се иска и аз да си прехвърля старите касети на цифров носител? 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”