някой ще пътува ли Варна - София

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

някой ще пътува ли Варна - София

Мнениеот Glove » Пет 02 ное 2007 10:39

Колеги търся някой който ще ходи от Варна до София, става въпрос да може да качи етотова
Изображение

е да не му пречи естествено, а аз ще почерпя.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 02 ное 2007 11:47

Dpop ? Беше писал в "Организационен", в темата за ключодържателите (последните постове - към края), че на 9.11 ще пътува за Варна, но наобратно кога - сам ще ти каже (стига да не ти е късно). Btw, пак там, в "Организационен" има тема за пътуванията ... :wink:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 02 ное 2007 12:55

gr_kanev написа:Dpop ? Беше писал в "Организационен", в темата за ключодържателите (последните постове - към края), че на 9.11 ще пътува за Варна, но наобратно кога - сам ще ти каже (стига да не ти е късно).Btw, пак там, в "Организационен" има тема за пътуванията ... :wink:

Знаем, че има тема за пътувания и тя е прегледана преди да се пусне тази тема. А и за жалост не всички колеги казват кога и за къде ще пътуват :D Пък и не всеки има възможност да помъкне почти цял двигател със себе си ! :wink: mhihi

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 02 ное 2007 13:33

Съгласен съм, но все пак - Dpop кара Пасат Б4 комби (мисля че имаше снимки от първото посещение в Белоградчик какво се събра в него - товара на почти пълен бус), а и обикновено пътува празен, страхотен човек е, и едва ли би отказал. В темата с ключодържателите се намира и телефона му, както и работното му място и време.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пет 02 ное 2007 14:41

gr_kanev написа:Съгласен съм, но все пак - Dpop кара Пасат Б4 комби (мисля че имаше снимки от първото посещение в Белоградчик какво се събра в него - товара на почти пълен бус), а и обикновено пътува празен, страхотен човек е, и едва ли би отказал. В темата с ключодържателите се намира и телефона му, както и работното му място и време.

Не знаехме ... Мерси, ще му се обадим да го попитаме :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”