La4o написа:По добре блондито да е пред мен , че знам ли дали нема да ме изненада изодзадзе на следащия светофар
Да, но точно заради блондита се качваш по бордюрите, нали?!?!? xa xa xa xa xa xa xa xa xa
silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.
Huizel написа:silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.
Е за това сме на такъв "ХАЛ"!!! АЗ не цепя басма на никой със лъскаво возило.Обаче лошото е,че сме малко хората които не ни дреме от ПО-"ГОЛЯМОТО" возило.Трябва малко по малко да се наложи това равенство в тази държава(ако мога така да я нарека).
silent написа:Huizel написа:silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.
Е за това сме на такъв "ХАЛ"!!! АЗ не цепя басма на никой със лъскаво возило.Обаче лошото е,че сме малко хората които не ни дреме от ПО-"ГОЛЯМОТО" возило.Трябва малко по малко да се наложи това равенство в тази държава(ако мога така да я нарека).
Напротив на тоя хал сме щото никой на никого не цепи басма и всеки се прави на гяволе. Някои повече други по малко. Но не се коркай с такова мислене рано или късно някой ще ти цепне дупето. Въпроса опира до това кой колко и как си го търси. Въпрос на вкус.
Huizel написа:silent написа:Huizel написа:silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.
Напротив на тоя хал сме щото никой на никого не цепи басма и всеки се прави на гяволе. Някои повече други по малко. Но не се коркай с такова мислене рано или късно някой ще ти цепне дупето. Въпроса опира до това кой колко и как си го търси. Въпрос на вкус.
Аха значи ти цепиш басма на хората с лъскави колици,а другите кучета ги яли.За цепенето на дупето не съм много сигурен некой дали ще успее,сещаш ли се оня малоумник Стойчо Стоилов как беше слезнал от лъскавия си джип да се дърви на един човечец със жигулка.Е тогава кой на кого цепна дупето? Просто не трябва да има някакво разделение на скъпи и евтини коли,на повече предимство и т.н.,защото правилника за движение е един за всички.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта