Голфаджия аз да се наричам...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Roberta
Официален говорител
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Roberta » Сря 24 авг 2005 14:48

La4o написа:По добре блондито да е пред мен , че знам ли дали нема да ме изненада изодзадзе на следащия светофар :stll think:

Да, но точно заради блондита се качваш по бордюрите, нали?!?!? xa xa xa xa xa xa xa xa xa

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 24 авг 2005 19:21

Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят. Щото през последните години се оказва че хем уж влизаме в ЕС хем вървим към джунглата с мутренските прийоми и похвати. Инак процента на олигофрените с голф е сигурно най-голям по простата причина че голфовете са най-масовите коли в момента по-пътищата.Както навремето бяха кадетите ама тях отдавна ги изяде ръждата и сега се мяркат чат пат. Днес например един дръндю с бяла тройка пред зала Универсиада пред мен направи ляв завой от лявата лента при положение че аз продължавам направо и съм в дясната. И то само и само щот лявата лента беше свободна пък в дясната се бяхме наредили пет коли за направо и надясно. Междувпрочем всички минахме наведнъж та се чудя кво спести. И ако тоя път е спестил нещо другия път може да не си спести боя ако попадне на подходящата мутра. Та за такива дребни тарикати хич не ми е жал ако отнесат някъде по някоя тупалка за подобно нещо.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Сря 24 авг 2005 19:56

silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.

Е за това сме на такъв "ХАЛ"!!! АЗ не цепя басма на никой със лъскаво возило.Обаче лошото е,че сме малко хората които не ни дреме от ПО-"ГОЛЯМОТО" возило.Трябва малко по малко да се наложи това равенство в тази държава(ако мога така да я нарека).

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 24 авг 2005 21:02

Huizel написа:
silent написа:Нямам специално отношение към хората с различни модели и коли. Е общо взето съм по внимателен към лъскавите возила. Първо щото идиотите които ги карат си мислят че кат имат мангизи могат да си правят квот си искат и второ при сакътлък да не ме осакатят.

Е за това сме на такъв "ХАЛ"!!! АЗ не цепя басма на никой със лъскаво возило.Обаче лошото е,че сме малко хората които не ни дреме от ПО-"ГОЛЯМОТО" возило.Трябва малко по малко да се наложи това равенство в тази държава(ако мога така да я нарека).

Напротив на тоя хал сме щото никой на никого не цепи басма и всеки се прави на гяволе. Някои повече други по малко. Но не се коркай с такова мислене рано или късно някой ще ти цепне дупето. Въпроса опира до това кой колко и как си го търси. Въпрос на вкус. :D

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 25 авг 2005 13:16

на мен редовно ми се случва някой с Фау Ве да ме пуска предимно голфове...винаги си махаме с типичната усмивка обаче нямам стикер на клуба та може и да не ме разпознават ако са съфорумници.иначе аз гледам да пускам колеги ако не бързам супер много де независимо от марката на колата им.трябва да има разбиране по пътищата.

ПП а вчера едно "гъзарче" с неква Е30-ка ама пробита ви казвам до полуда направо ме изнерви как мразя някой да ми кара отзад залепен.аз понеже си знам пътищата в квартала и знам че има дупки и карам бавно той газ зад мене и се напича е дадох мигач и го пуснах после по най грубия начин след 400 псувни се лепнах аз зад него на дълги.просташка постъпка от моя страна ама много се изнервих.....

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 25 авг 2005 16:00

silent написа:
Huizel написа:

Напротив на тоя хал сме щото никой на никого не цепи басма и всеки се прави на гяволе. Някои повече други по малко. Но не се коркай с такова мислене рано или късно някой ще ти цепне дупето. Въпроса опира до това кой колко и как си го търси. Въпрос на вкус. :D

Аха значи ти цепиш басма на хората с лъскави колици,а другите кучета ги яли.За цепенето на дупето не съм много сигурен некой дали ще успее,сещаш ли се оня малоумник Стойчо Стоилов как беше слезнал от лъскавия си джип да се дърви на един човечец със жигулка.Е тогава кой на кого цепна дупето? Просто не трябва да има някакво разделение на скъпи и евтини коли,на повече предимство и т.н.,защото правилника за движение е един за всички.

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Чет 25 авг 2005 16:33

Не искам да ни лепат етикета на всички заради олитата, които карат безотговорно! Не съм светец, нито някакъв безупречен шофьор що се отнася до абсолютните ограничения /карам с 10 км някой път 'над', много внимавам/ ама да ми казват простак ей така защото си купих голфчето...нещо не ми харесва,а и невярвам на вас...
По цял ден съм в града напоследък и ползвам таксита...имаше един такси шофьор /изпревари го някакъв с голф3 тъмносин много бързо, от дясната страна, кръстовище на НДК по посока Ф.Нансен...и мина на червено. Таксиджията - как мразя голфаджии, бати простаците, мислят се за шумахери с тези голфове...скъсяват ми нервите. Псува...лелеее! А аз му бях казал на път за офиса да мине по патриарха (трябваше да се видя с Янко-Cellnet) и като видя че слязох и отидохме до голфа на Янко и се въртим там.....после не ми говори по целия път...прави се на сърдит ли....все едно е возил един от 'тях'...-голфаджиите, дето минават на петте кьошета на ръчна към руски паметник...но както и да е! Аман от това отношение!

Що се отнася до пускането с предимство - винаги, а когато някой чака да се включи в движението...спирам /особено ако отзад много ми дават зор/. Mercedes и VW се ползват със специални привилвегии при мен 8) 8) 8)

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 25 авг 2005 17:01

Huizel написа:
silent написа:
Huizel написа:

Аха значи ти цепиш басма на хората с лъскави колици,а другите кучета ги яли.За цепенето на дупето не съм много сигурен некой дали ще успее,сещаш ли се оня малоумник Стойчо Стоилов как беше слезнал от лъскавия си джип да се дърви на един човечец със жигулка.Е тогава кой на кого цепна дупето? Просто не трябва да има някакво разделение на скъпи и евтини коли,на повече предимство и т.н.,защото правилника за движение е един за всички.

Четеш така както дяволът чете евангелието. Нямам никакво намерение да се хабя да превъзпитавам когото и да е билоили пък да пиша показания.Кой кво разбрал видял причел прочел. Ако някой се е "видял" и почуствувал засегнат да се засяга. Ай със здраве.

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 25 авг 2005 17:08

пропускам всички VW и ако съм на кеф всички останали, а за дамите бих спрял и движението :o :lol:

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Чет 25 авг 2005 18:41

shenko_i написа:пропускам всички VW и ако съм на кеф всички останали, а за дамите бих спрял и движението :o :lol:

после дамите ги водим и на кафе :lol:

Потребителски аватар
shenko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 25 авг 2005 18:48

demon knight написа:
shenko_i написа:пропускам всички VW и ако съм на кеф всички останали, а за дамите бих спрял и движението :o :lol:

после дамите ги водим и на кафе :lol:

Абсулютно колега!!! bowdown bowdown bowdown

Върни се в “ОФФ-Топик - други”