Нормално ли е това!???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Чет 08 ное 2007 20:59

европа европаааааа защо си мислите че у европа е друго. Пак се скъсваш пак си траеш пак трпериш и пак не ти стигат парите. Стига с тая европа...винаги е било така и май и така ше си остане

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 08 ное 2007 21:04

Brezel написа:европа европаааааа защо си мислите че у европа е друго. Пак се скъсваш пак си траеш пак трпериш и пак не ти стигат парите. Стига с тая европа...винаги е било така и май и така ше си остане

добре, че има кой да им го каже.....щото си мислят че в европа не се работи......по-мързелива нация от Българина НЯМА !!
всеки има право да си избира работа.....и аз съм работил събота и неделя по 16ч....сега смених работата и съм по-добре....кой как си го направи...

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Чет 08 ное 2007 21:18

Ludia написа:
Brezel написа:европа европаааааа защо си мислите че у европа е друго. Пак се скъсваш пак си траеш пак трпериш и пак не ти стигат парите. Стига с тая европа...винаги е било така и май и така ше си остане

добре, че има кой да им го каже.....щото си мислят че в европа не се работи......по-мързелива нация от Българина НЯМА !!
всеки има право да си избира работа.....и аз съм работил събота и неделя по 16ч....сега смених работата и съм по-добре....кой как си го направи...

Е много ясно че е така някой съмнява ли се в това и аз съм работил в магазин във всички вериги е така яко бачкане цедят те докрай дават ти пара и тва е които за квото е учил, сигурно пък ще им задреме на тия че ще се "оплаче" :lol: Мети в крайна сметка той е отишъл там бачка знае за кво иде реч ако иска се маха ако не стои, има и неписани правила които се спазват шото не всичко е перфектно и няма и да е.И още нещо Мети за 4 месеца не разбрали, че проверки тия хора неги плашат?

Потребителски аватар
murder
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот murder » Чет 08 ное 2007 21:45

Спокойно моята нощна смяна беше 14, почти 15 часа :D

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 09 ное 2007 1:40

А аз кат почнах д абачкам у европата направих 2 седмици по 16 часа на ден на строеж над хотел риц (некви апартаменти) след 8 месеца по съдилища успях да си взема парите. Верно що се отнася до това в европа е подобре щото в БГ нема как да си земеш парите.

Истината както колегите казаха е една. Не е важно къде си а как си :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 2:00

Brezel написа:А аз кат почнах д абачкам у европата направих 2 седмици по 16 часа на ден на строеж над хотел риц (некви апартаменти) след 8 месеца по съдилища успях да си взема парите. Верно що се отнася до това в европа е подобре щото в БГ нема как да си земеш парите.

Истината както колегите казаха е една. Не е важно къде си а как си :wink:

Абе правилно! Евала! Кажи им го в прав текст - да си седят тука, щот за нас другите няма да има място там, ако всички се юрнем на хубавото ;) Нека има и такива заблудени, все още вярващи в светлото бъдеще на нашата свята родина, още повече след 43%-ното увеличение на депутатските заплати. Честито, народе, доказахме, че сме едно просто стадо овце. Браво на тях!(депутатите) Умни хора ;) Останалите ще седят тук и ще бистрят както винаги политиката на по чашка гроздова в кръчмата, чудейки се аджеба що нищо не е както на запад у белите страни...

Послепис: аз се зарекох да не пиша повече в този форум, но не ми издържаха пръстите, много ме засърбяха и така... нямаше начин просто... :wink: хайде стига толкова за сега, като ме засърбят пак, пак ш съ обадя ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 09 ное 2007 2:09

абе да не си кривя и аз душата.....ако моята шефка ми каже че нямам права а имам само задължения бих напуснал. Правил съм го вече заради такива изказвания.

Брат не им се давай!

Както е казал хитър петър.....който все се подлага да го тъпчат , на подлога става !

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 2:16

Brezel написа:...

И за това си прав ;)

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 09 ное 2007 9:12

VW_FEN написа:

И за това си прав ;)

фене стига плю Българията, мойта Мила Родина ! да не започваме пак онази тема....

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Пет 09 ное 2007 9:41

ами аз бачкам в една фирма, която гаранция всички я знаят
зимам добри пари, но се бачка редовно извънредно /без да ти плащат/
както и събота и неделя,
и на мен не ми харесва, но за тея пари няма къде да ида другаде, та проумях, че парите са такива, именно заради повечето бачкане

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 09 ное 2007 13:56

брезел, 8 месеца си се съдил...
ела в Б-я
8 години ще се съдиш и нема ги вземеш :wink:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Пет 09 ное 2007 18:10

Pichaga написа:брезел, 8 месеца си се съдил...
ела в Б-я
8 години ще се съдиш и нема ги вземеш :wink:

Знам Пичага то затова написах че относно тия неща в БГ е малко кофти и точно това използват работодателите. Понеже нема кво да прайш те си правят каквото иксат. Най се дразна като някой чака 4-5 поредни заплати и все си ги чака уж накуп да ги вземе а работодателя така се подсигурява и те държи изкъсо.....ако избягаш гориш с 4-5 заплати :evil:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 09 ное 2007 19:04

Ludia написа:
VW_FEN написа:

И за това си прав ;)

фене стига плю Българията, мойта Мила Родина ! да не започваме пак онази тема....

Аз не плюя държавата, недоволствам, че има такива хора, които не осъзнават какво става изобщо ;) и дават мнения, където не са компетентни и се изказват неподготвени, когато не им е работа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”