Нормално ли е това!???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:европа европаааааа защо си мислите че у европа е друго. Пак се скъсваш пак си траеш пак трпериш и пак не ти стигат парите. Стига с тая европа...винаги е било така и май и така ше си остане
добре, че има кой да им го каже.....щото си мислят че в европа не се работи......по-мързелива нация от Българина НЯМА !!
всеки има право да си избира работа.....и аз съм работил събота и неделя по 16ч....сега смених работата и съм по-добре....кой как си го направи...
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:Brezel написа:европа европаааааа защо си мислите че у европа е друго. Пак се скъсваш пак си траеш пак трпериш и пак не ти стигат парите. Стига с тая европа...винаги е било така и май и така ше си остане
добре, че има кой да им го каже.....щото си мислят че в европа не се работи......по-мързелива нация от Българина НЯМА !!
всеки има право да си избира работа.....и аз съм работил събота и неделя по 16ч....сега смених работата и съм по-добре....кой как си го направи...
Е много ясно че е така някой съмнява ли се в това и аз съм работил в магазин във всички вериги е така яко бачкане цедят те докрай дават ти пара и тва е които за квото е учил, сигурно пък ще им задреме на тия че ще се "оплаче"

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А аз кат почнах д абачкам у европата направих 2 седмици по 16 часа на ден на строеж над хотел риц (некви апартаменти) след 8 месеца по съдилища успях да си взема парите. Верно що се отнася до това в европа е подобре щото в БГ нема как да си земеш парите.
Истината както колегите казаха е една. Не е важно къде си а как си

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Brezel написа:А аз кат почнах д абачкам у европата направих 2 седмици по 16 часа на ден на строеж над хотел риц (некви апартаменти) след 8 месеца по съдилища успях да си взема парите. Верно що се отнася до това в европа е подобре щото в БГ нема как да си земеш парите.
Абе правилно! Евала! Кажи им го в прав текст - да си седят тука, щот за нас другите няма да има място там, ако всички се юрнем на хубавото

Послепис: аз се зарекох да не пиша повече в този форум, но не ми издържаха пръстите, много ме засърбяха и така... нямаше начин просто...

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:брезел, 8 месеца си се съдил...
ела в Б-я
8 години ще се съдиш и нема ги вземеш
Знам Пичага то затова написах че относно тия неща в БГ е малко кофти и точно това използват работодателите. Понеже нема кво да прайш те си правят каквото иксат. Най се дразна като някой чака 4-5 поредни заплати и все си ги чака уж накуп да ги вземе а работодателя така се подсигурява и те държи изкъсо.....ако избягаш гориш с 4-5 заплати

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:VW_FEN написа:Brezel написа:...
И за това си прав
фене стига плю Българията, мойта Мила Родина ! да не започваме пак онази тема....
Аз не плюя държавата, недоволствам, че има такива хора, които не осъзнават какво става изобщо

Върни се в “ОФФ-Топик - други”