Малко снимки от Аляска...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Вто 13 ное 2007 2:56

Интересни снимки, ама жените не си им снимал :wink: Гледам полицаи си прихванал, и там ли в център на 10 човека има 3-ма патрулиращи? Някой това ги дразни доста, обаче мен си ме радва - не смеят и фаса да си изтръскат. По-спокойно си е, няма неориентирани наркоманчета и циркаджии с бутилки на 12.
А хубавото за природата е че не трябва да излизаш от града за да я дириш. Вярно че всичко генно модифицирано, но най-разнообразни градинки и растения са навсякъде, всичко подържано с контрол, а оттам и по инерция самоконтрола допринася за чистотата

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 13 ное 2007 12:41

Градът е Анкъридж - 270000 души, 4-5 пъти по-голям от София на площ. Строен е от военните и е предвиден за над един милион души. Някои красоти са там, другите ги виждаш щом излезеш от града. Накъдето и да погледнеш, все е дива и неземна красота. Има някакви индианци просяци по улиците, които поркат вечно и крънкат за дребни, има си и гето, разбира се, но като цяло ги е хванало едно спокойствие и на всички им е добре така и никой не смее да го разваля. В центъра обикновено има 3-4 коли патрулки и по 1-2 в крайните квартали. Но ако стане нужда, за една минута пристигат 5-6 коли на произшествието :shock независимо в коя част на града. Сирените им са страшно силни, блестят и светкат като коледни елхи със всичките светлинки... един да получи сигнал и да пусне сирената, веднага от всякъде из града чуваш сирени и виждаш как хвърчат да тепат лошите ;) Имам още 3 ГБ снимки, ще пусна линк или ще ги кача във форъма по-късно. Има много филипинки, таиландки, хавайки... изобщто има такива наточени мадами, че ти пада шапката ;) to be continued, че нямам време сега, после пак продължавам разказа ;)

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Вто 13 ное 2007 14:02

Ludia написа:само хора, които не са се любували на природните дадености на България, могат да се възхищават така на тая пустош....
Хора....обикаляйте страната си, опознайте първо родината си, и тогава гледайте чуждото.....сами ще се убедите че от "нашите планини зелени" по-хубави няма....

Ludia написа:
Vextor написа:В българия , аз съм на мнение 4е моите пари за по4ивка ТРЯБВА да си останат в моята страна :arrow: :patriot

Наи-вероятно ..... Созопол ,Несебър или Сл.бряг........

http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 0%F0%E8%FF :wink:

хах..."патриот",говори едно предлага друго.

Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Вто 13 ное 2007 14:42

...Тези хора там, прах имат ли... :roll:
Как се поддържа такава чистота :?:
Няма ли някоя снимчица с тракторче, което излиза от кална нива на асфалта? :oops:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 13 ное 2007 15:30

Ами не, нямат прах... защото един или два пъти в седмицата ги мият улиците. Не, че пазят толкова много чисто, просто си има служби за всичко и хората си вършат работата както трябва. Всички цветя се внасят от юг, защото на север не виреят, обаче градът е пълен с цветя и паркове, които се поддържат перфектно. А удоволствието да легнеш на зелената ЧИСТА трева и да се овъргаляш в нея просто е неописуемо ;) Това не го бях правил от незнам колко... 15-20 години. Защото ако легнеш в нашите "паркове" и "тревички", има опасност да си лепнеш някое лайно, кучешка тения, или нещо по-заразно и по-лошо... радвали сме се на тревата като дечица... И няма бездомни кучета и котки, които да цвъкат насам натам и да хапят хората.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 13 ное 2007 20:30

Изображение
23:30 вечерта...

Изображение
Централната част...

Изображение
Парк с приказен изглед ;) и свеж океански бриз... мммм :Р

Изображение
Паркове и градинки ;)

Изображение
Не, това не е Арена-София, това е църквата в квартала, вечерна служба... фрашкано, та няма къде едно яйце да пуснеш... :shock (така беше всяка неделя)

Изображение
Служебния 6.7 форд Е350... (не съм сигурен за литрите, обаче след 30 мили в час нагоре набира яко).

Изображение
Малко девствена природа (пътят води към най-големия ски курорт в Аляска - Алиеска, 5 звезди.

Изображение

Изображение
Голям кораб, голямо нещо... 3000 души побира :shock

Изображение
Отново Алиеска Хотел...

Изображение
Ремонт на участък от пътя... (една седмица по-късно не можах да позная къде беше ремонтирано - маркировката и асфалта бяха перфектни)

Изображение
И там знаят какво да карат ;) GTI rullzzzz :P

Изображение
VW/AUDI център...

Потребителски аватар
makaveli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот makaveli » Вто 13 ное 2007 23:10

снимките са чудесни :D :D :D :D

Върни се в “ОФФ-Топик - други”