Дано детенцето ви се научи да обича животните! Майка ми е същата - тя не понася животки - цапали ... но истината е че просто не иска да се грижи... много гадно.

Katerina написа:Ужас - извинявам се за думата, но това за мен наиситна е един ужас.
Дано детенцето ви се научи да обича животните! Майка ми е същата - тя не понася животки - цапали ... но истината е че просто не иска да се грижи... много гадно.
Katerina написа:Ами всичко което казваш .... явно не не понасяш животни, просто си с предразсъдъци спрямо тях ... ОК съгласна напълно с болестите и цапането... но не мислиш ли че всичко зависи от стопанина?
Ами те и рибките като не им чистиш и като тинясат могат да доведат до мнооооооооооого болести - поинтересувай се и ще видиш.На запад не можеш да вземеш некастрирано животно...няма опасност да развъдиш много, страхотни глоби има ако не ваксинираш животното, същите ако те видят да го изхождаш в някоя градинка... аз мисля че един съвестен човек и в България може да има куче в апартамента си и то да е мнооооооооооооооооооооооооооого по-чисто от поне 50% от населението в тази държава и повярвай ми не е толкова скъпо...
Цапат много - кой цапа - излизаш сутрин и вечер кученцето си свършва работата навън, искам да ти кажа че няма такова нещо като нечистоплътно куче - дори уличните са чистоплътни, просто са мръсни понякога. Няма куче дето да има гъбички на пишката от нечистоплътие))))))))))))))))) БОлести - разнасят тези които не са ваксинирани, а всички домашни би трябвало да са - освен ако човека който се грижи за тях - а тогава той е виновния ТЪПАК не го е направил. Та така - както казва Jovany -че цапа цапа но като се поддържа... Aко един човек е чист и не е мързелив, ще си гледа и куче и коте и дете и винаги къщата му ще е по-чиста от тази на съседа, коийто няма нищо, но е мързелив- мързи го да се къпе, да си изхвърли бокука и т.н.
))))))
Но за сметка на това изглеждаш много добре и си привлекателнаKaterina написа:Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.Знам също много добре как е на запад.
Не съм хлапе, което говори наизуст..старичка съм вече.
МОРСКИЯ написа:Но за сметка на това изглеждаш много добре и си привлекателнаKaterina написа:Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.Знам също много добре как е на запад.
МОРСКИЯ написа:Но за сметка на това изглеждаш много добре и си привлекателнаKaterina написа:Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.Знам също много добре как е на запад.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта