Подаряваме морски свинчета.:)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пон 08 авг 2005 11:36

Ужас - извинявам се за думата, но това за мен наиситна е един ужас.:(
Дано детенцето ви се научи да обича животните! Майка ми е същата - тя не понася животки - цапали ... но истината е че просто не иска да се грижи... много гадно.:(

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пон 08 авг 2005 11:42

Katerina написа:Ужас - извинявам се за думата, но това за мен наиситна е един ужас.:(
Дано детенцето ви се научи да обича животните! Майка ми е същата - тя не понася животки - цапали ... но истината е че просто не иска да се грижи... много гадно.:(

Какво ужас?

И аз не понасям животни, каквито и да било цапат много, нечистоплътни, болести...трябва като в развитите страни да стане, знаеш ли ти, че отглеждането на едно коте или куче излиза по-скъпо от отглеждането на едно дете там? А не като в Булгаристан, повече животни отколкото деца. :twisted: .....ужас аз казвам. :twisted:

В този пост говоря за апартаменти и най-вече за кучета........... и нямам предвид всички животни, примерно аз имам Рибки, кефят ме много и не цапат най-вече. :wink:

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 08 авг 2005 13:20

В апартамента и аз няма да вкарам някое голямо куче но птица или някоя по малка животинка бих гледал ... според мен като си стои само в къщи преди това прегледана за паразити и болести разни мисля че не е чак такъв риска от зарази ... че цапа цапа но като се поддържа...

Katerina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Katerina » Пон 08 авг 2005 17:38

Ами всичко което казваш .... явно не не понасяш животни, просто си с предразсъдъци спрямо тях ... ОК съгласна напълно с болестите и цапането... но не мислиш ли че всичко зависи от стопанина?
Ами те и рибките като не им чистиш и като тинясат могат да доведат до мнооооооооооого болести - поинтересувай се и ще видиш.:) На запад не можеш да вземеш некастрирано животно...няма опасност да развъдиш много, страхотни глоби има ако не ваксинираш животното, същите ако те видят да го изхождаш в някоя градинка... аз мисля че един съвестен човек и в България може да има куче в апартамента си и то да е мнооооооооооооооооооооооооооого по-чисто от поне 50% от населението в тази държава и повярвай ми не е толкова скъпо...:)
Цапат много - кой цапа - излизаш сутрин и вечер кученцето си свършва работата навън, искам да ти кажа че няма такова нещо като нечистоплътно куче - дори уличните са чистоплътни, просто са мръсни понякога. Няма куче дето да има гъбички на пишката от нечистоплътие :)))))))))))))))))) БОлести - разнасят тези които не са ваксинирани, а всички домашни би трябвало да са - освен ако човека който се грижи за тях - а тогава той е виновния ТЪПАК не го е направил. Та така - както казва Jovany -че цапа цапа но като се поддържа... Aко един човек е чист и не е мързелив, ще си гледа и куче и коте и дете и винаги къщата му ще е по-чиста от тази на съседа, коийто няма нищо, но е мързелив- мързи го да се къпе, да си изхвърли бокука и т.н. :)))))))

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Вто 09 авг 2005 8:33

Katerina написа:Ами всичко което казваш .... явно не не понасяш животни, просто си с предразсъдъци спрямо тях ... ОК съгласна напълно с болестите и цапането... но не мислиш ли че всичко зависи от стопанина?
Ами те и рибките като не им чистиш и като тинясат могат да доведат до мнооооооооооого болести - поинтересувай се и ще видиш.:) На запад не можеш да вземеш некастрирано животно...няма опасност да развъдиш много, страхотни глоби има ако не ваксинираш животното, същите ако те видят да го изхождаш в някоя градинка... аз мисля че един съвестен човек и в България може да има куче в апартамента си и то да е мнооооооооооооооооооооооооооого по-чисто от поне 50% от населението в тази държава и повярвай ми не е толкова скъпо...:)
Цапат много - кой цапа - излизаш сутрин и вечер кученцето си свършва работата навън, искам да ти кажа че няма такова нещо като нечистоплътно куче - дори уличните са чистоплътни, просто са мръсни понякога. Няма куче дето да има гъбички на пишката от нечистоплътие :)))))))))))))))))) БОлести - разнасят тези които не са ваксинирани, а всички домашни би трябвало да са - освен ако човека който се грижи за тях - а тогава той е виновния ТЪПАК не го е направил. Та така - както казва Jovany -че цапа цапа но като се поддържа... Aко един човек е чист и не е мързелив, ще си гледа и куче и коте и дете и винаги къщата му ще е по-чиста от тази на съседа, коийто няма нищо, но е мързелив- мързи го да се къпе, да си изхвърли бокука и т.н. :)))))))

Малееей колко си изписала, все едно защитаваш роднина? :twisted:

Добре, обясни ми, жените повечето а и ти не правиш изключение, защо говориш като не разбираш...........знаеш ли колко болести има по-животните, и колко от тях се предават на човека, поинтересувай се малко......а за рибките ми не се грижи, те са най-чистоплътните на света, къпя ги по 24часа на ден. :twisted: :lol:

"Цапат много - кой цапа - излизаш сутрин и вечер кученцето си свършва работата навън"

Абе приятелко, говориш за на "запад", а ти знаеш ли, че след същото ти кученце, трябва да ходиш с лопатка и пликче и да събираш , кристално чистите му акита на кучето ти. :lol: , това не ти е България. :lol:

В крайна сметка аз не споря с теб, не съм против кучетата, дори мисля да си имам такова, обаче в къща, а не в кибритена кутиика :twisted:

Katerina
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот Katerina » Вто 09 авг 2005 8:48

Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.:) Знам също много добре как е на запад.:) Не съм хлапе, което говори наизуст..старичка съм вече.:)

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: :)

Мнениеот МОРСКИЯ » Вто 09 авг 2005 12:44

Katerina написа:Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.:) Знам също много добре как е на запад.:) Не съм хлапе, което говори наизуст..старичка съм вече.:)
Но за сметка на това изглеждаш много добре и си привлекателна :wink:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 25 авг 2005 13:47

Аз по принцип искам едно морско свинче. По възможност късокосместо. Че нещо врънка детето за домашен любимец а и преди сме гледали. Пък сте ми и на удобно място и аз живея в Дружба. Ако още имате излишни свинчета разбира се можете да пишете тук или на лични.

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zaio_baio » Чет 25 авг 2005 14:07

МОРСКИЯ написа:
Katerina написа:Така е не спорим наистина, а то може и на това да се обърне - така че спираме. Само да кажа че много разбирам от болести и най-вече от такива които се предават от животни.:) Знам също много добре как е на запад.:) Не съм хлапе, което говори наизуст..старичка съм вече.:)

Смени си ник-а на Гларус!! xa xa xa mhihi :drinking:

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пон 29 авг 2005 6:18

раздадохте ли прасчетата :)

Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот МОРСКИЯ » Пон 29 авг 2005 21:28

Зайо ! тука край морето сичките сме такива брат! 8) mhihi mhihi

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Вто 30 авг 2005 6:10

МОРСКИЯ написа:

Евалата, кавалер.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”